Novosti

Novosti na Njuškalovim mobilnim platformama

BROJNA UNAPREĐENJA

Pozdrav svim njuškalovcima! Dali smo Njuškalu čast da otvori sezonu bloganja našeg kolektiva, no nećemo ga ostaviti da samuje. Naime, uz Njuškalova javljanja imat ćete prilike čitati i članke koje ćemo pisati mi, članovi Njuškalo tima. Za naše prvo javljanje, osvrnut ćemo se na razlog Njuškalove mobilizacije, a taj je unaprijeđenje mobilnih stranica i aplikacija za mobilne uređaje.

U nadi da ćemo vam maksimalno olakšati pristup Njuškalovim stranicama kao i korištenje svih funkcionalnosti koje trenutno imate na raspolaganju u njihovoj verziji namijenjenoj stolnim računalima, unaprijedili smo mobilne stranice i aplikaciju za iPhone koji sada mogu sve što i desktop verzija stranica. Gdjegod se nalazili, sada možete jednostavno oglašavati, prodavati, puniti Saldo i isticati oglase. Nadamo se da smo uspjeli u svojoj namjeri i da ćete uživati u trgovanju na Njuškalu iz udobnosti svog naslonjača, na ulici, plaži ili planini – jer Njuškalove mobilne stranice su  vam uvijek pri ruci!

Registriranim korisnicima je tako sada dostupna objava oglasa putem mobilnih stranica, zatim pristup u korisnički račun ‘Moje Njuškalo’ putem kojeg lako mogu upravljati svojim aktivnim oglasima i računima, naručivati istaknute pozicije za svoje oglase te uplaćivati sredstva na Saldo.

Za korisnike iPhone pametnih telefona smo učinili isto što i s mobilnim stranicama. Stoga, ako već niste, downloadajte Njuškalovu aplikaciju i opušteno krenite trgovati jer i putem nove, poboljšane iOS aplikacije sada možete sve. Početna stranica omogućuje pristup svim važnim funkcijama kao što su liste vaših oglasa, funkcija ‘Skok na vrh’, pristup Saldu, kontaktiranje Korisničke podrške te upravljanje vlastitim podacima i spremanje oglasa koji vam se sviđaju.

Ovim putem najavljujemo izlazak dugo očekivane aplikacije za Android uređaje i to već sljedeći tjedan, a u međuvremenu vas pozivamo da isprobate m.njuskalo.hr te aplikaciju za iPhone i svakako nam javite svoje dojmove na vauvau@njuskalo.hr.

– Njuškalo tim

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment
 1. A sto sa nama koji imamo smartphone Nokia koje rade na Simbianu, a cesto se sluzimo Njuskalom?

 2. Postovani
  Imam jedan prijedlog i jednu primjedbu.
  Prijedlog, kao i od g. Marka, da uvedete i filter pretrazivanja po obliku karoserije jer bi to uveliko olaksalo pretragu.
  Primjedba:
  Kazete da sada mobilna verzija moze sve sto i desktop verzija, ali ne moze; naime, ne moze se pretrazivati sve automobile znaci samo po filteru recimo cijene a da prikazuje sve marke. Na desktop verziji se unese raspon cijene ali se ne unese proizvidjac i pretraga se izlista dok na mobilnoj verziji se ne izlista vec vas preusmjeri na odabir proizvodjaca..

  1. Hvala ti na sugestiji Jan, proslijedili smo tvoj komentar kolegama odgovornim za taj dio poslovanja. Pozdrav!

 3. Jos jedan prijedlog… Bilo bi dibro da se auti mogu filtrirati po tipu karoserije – npr da mogu traziti samo kabriolete…

 4. Pozdrav,

  samo jedan prijedlog, za nešto što mi fali prilikom filtriranja pretraga putem mobitela… Kad hoću filtrirati pretraživanje, u ovom slučaju s obzirom na cijenu, ne vidim mogućnost unosa vlastite najniže i najviše cijene, već vidim samo unaprijed definirane rangove, ali mi oni rijetko kad odgovaraju… Na računalu to fino radi, ali na mobitelu nisam uspio to pronaći…

  Hvala…:-)

 5. Postovani, uz zahvalu za sve vec ucinjeno, saljem par sugestija:
  – aplikacija za iPad bi bila dobrodosla
  – u iPhone aplikaciji, zasto se kod pretrazivanja ne vide sve kategorije u kojima je oglas nadjen nego samo njih 5-6 (u desktop verziji ta mogicnost postoji)
  – bilo bi sjajno kada biste uveli mogucnost ‘saved searcha’ i e-mail obavijesti kad se u prodaji pojave novi predmeti pretrage (kao na eBayu)

  Thx!! 🙂

  1. Hej Marko, hvala ti na sugestijama, proslijedit ćemo ih kolegama iz Odjela tehnologije i razvoja. Pozdrav!