Novosti

Novosti na Njuškalovim mobilnim platformama

BROJNA UNAPREĐENJA

Pozdrav svim njuškalovcima! Dali smo Njuškalu čast da otvori sezonu bloganja našeg kolektiva, no nećemo ga ostaviti da samuje. Naime, uz Njuškalova javljanja imat ćete prilike čitati i članke koje ćemo pisati mi, članovi Njuškalo tima. Za naše prvo javljanje, osvrnut ćemo se na razlog Njuškalove mobilizacije, a taj je unaprijeđenje mobilnih stranica i aplikacija za mobilne uređaje.

U nadi da ćemo vam maksimalno olakšati pristup Njuškalovim stranicama kao i korištenje svih funkcionalnosti koje trenutno imate na raspolaganju u njihovoj verziji namijenjenoj stolnim računalima, unaprijedili smo mobilne stranice i aplikaciju za iPhone koji sada mogu sve što i desktop verzija stranica. Gdjegod se nalazili, sada možete jednostavno oglašavati, prodavati, puniti Saldo i isticati oglase. Nadamo se da smo uspjeli u svojoj namjeri i da ćete uživati u trgovanju na Njuškalu iz udobnosti svog naslonjača, na ulici, plaži ili planini – jer Njuškalove mobilne stranice su  vam uvijek pri ruci!

Registriranim korisnicima je tako sada dostupna objava oglasa putem mobilnih stranica, zatim pristup u korisnički račun ‘Moje Njuškalo’ putem kojeg lako mogu upravljati svojim aktivnim oglasima i računima, naručivati istaknute pozicije za svoje oglase te uplaćivati sredstva na Saldo.

Za korisnike iPhone pametnih telefona smo učinili isto što i s mobilnim stranicama. Stoga, ako već niste, downloadajte Njuškalovu aplikaciju i opušteno krenite trgovati jer i putem nove, poboljšane iOS aplikacije sada možete sve. Početna stranica omogućuje pristup svim važnim funkcijama kao što su liste vaših oglasa, funkcija ‘Skok na vrh’, pristup Saldu, kontaktiranje Korisničke podrške te upravljanje vlastitim podacima i spremanje oglasa koji vam se sviđaju.

Ovim putem najavljujemo izlazak dugo očekivane aplikacije za Android uređaje i to već sljedeći tjedan, a u međuvremenu vas pozivamo da isprobate m.njuskalo.hr te aplikaciju za iPhone i svakako nam javite svoje dojmove na vauvau@njuskalo.hr.

– Njuškalo tim