Novosti

Njuškalo je internetski oglasnik broj 1

KORISNICI SU PREPOZNALI

Hrvatski građani su ponovo potvrdili – Njuškalo je internetski oglasnik s najboljim omjerom cijene i kvalitete. Najnovije Best Buy Award istraživanje za Republiku Hrvatsku provedeno je u siječnju 2014. na uzorku od 1200 internetskih ispitanika te je pokazalo da najbolji omjer cijene i kvalitete internetskih oglasnika pruža Njuškalo.

Ispitanicima su u istraživačkoj anketi putem web obrasca postavljena pitanja za različite kategorije proizvoda i usluga. Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koji, prema njihovom iskustvu, nude najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu. Anketno pitanje u kojem je Njuškalo osvojio najviše glasova potrošača, glasilo je: “Navedite naziv internetskog oglasnika koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i ukupne kvalitete ponude, preglednosti, dizajna i ostalog”. Najviše ispitanika na ovo je pitanje odgovorilo: Njuškalo.

U samo dvije godine od posljednjeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, dogodile su se izražene promjene u potrošačkim navikama i preferencijama prema proizvodima i uslugama na hrvatskom tržištu. Njuškalo je u navedenom razdoblju uspio zadržati vjernost svojih korisnika i ponovno osvojiti njihove glasove na čemu smo iznimno ponosni i zahvalni našim korisnicima na ukazanom povjerenju.

Njuškalo tim