Novosti

Njuškalo aplikacija za najbrže trgovanje u pokretu!

NOVI ALATI I MOGUĆNOSTI

Trgovanje u pokretu nikad nije bilo jednostavnije! Ipak, u sve užurbanijem tempu, važno je korisnicima omogućiti što lakše korištenje svojih usluga. Zato sustavno radimo na unaprjeđenju i nadogradnji naše Njuškalo aplikacije, koja je do sad preuzeta više od milijun puta!

Tako smo u ovoj godini posebnu pažnju posvetili tehnološki naprednim alatima čije je korištenje jednostavno i intuitivno, a svim Njuškalovcima u pokretu omogućuje brzu predaju i pretraživanje oglasa.

Svi koji žele što brže predati svoj oglas, putem aplikacije ne moraju birati krajnju kategoriju za njegovu predaju jer sama aplikacija to radi umjesto njih uz pomoć jedinstvenog fotoprepoznavanja! Predaja oglasa time je skraćena za za nekoliko klikova, a napredna AI tehnologija svaki će oglas smjestiti u pripadajuću krajnju kategoriju kako bi potencijalni kupci, s druge strane, što lakše došli do traženog oglasa.

Za kupce tu su odnedavno i mogućnosti spremanja pretrage, kao i pamćenje nedavnih pretraga. Prva je opcija odlična za sve koji dugo traže željeni predmet, automobil ili nekretninu pa, umjesto nanovog filtirranja prilikom svake pretrage, sada mogu samo jednim klikom doći do relevantnih oglasa.

Nedavne pretrage, koje se u aplikaciji prikazuju ispod trake za pretragu, korisnika podsjećaju na njegovo posljednje pretraživanje pa su izuzetno korisne ukoliko se radi o “brzopoteznoj” kupnji.

Među nedavnim novitetima u Njuškalo aplikaciji je i novi prikaz oglasa – galerija fotografija smještena je na samom vrhu detaljnog prikaza te omogućuje brži pregled svih dostupnih fotografija vezanih uz oglas, pri čemu su istovremeno prikazana i ključna polja – naziv i cijena.

Među posljednjim novostima u Njuškalo aplikaciji je i novo sučelje korisničkog profila. Tako je uređivanje oglasa, pretraga i poruka sada još jednostavnije, zahtjeva manje klikova, brže je i intuitivnije snalaženje, a sve navedeno Njuškalovcima omogućuje ugodno korištenje svih Njuškalovih mogućnosti u svakom trenutku i sa svakog pametnog telefona. Odnedavno, tu je i vizualno prikazana statistika oglasa – dovoljno je samo baciti pogled na grafički prikaz i odmah ste informirani o stanju – bez klikanja, bez skrolanja.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje u Google Play i iOS trgovinama, a u narednim mjesecima nadogradit ćemo ju s dodatnim mogućnostima!