Novosti

Luksuzne nekretnine s Njuškala objavljuju se i na inozemnim oglasnicima!

NOVA KATEGORIJA

Njuškalova kategorija Nekretnine najveća je i najažurnija online baza nekretnina za prodaju u Hrvatskoj. Svakog mjeseca imamo više od 150 tisuća oglasa, a kako bi dodatno obogatili ponudu, ali i olakšali pretragu za specifične kupce i prodavatelje, otvorili smo novu podkategoriju - Luksuzne nekretnine.

Luksuzne nekretnine, koje su već u prvim danima od objave zabilježile nekoliko stotina oglasa, osim imenom, ističu se raskošnijom prezentacijom s većim fotografijama, ali i dosegom oglasa! Kako bi oglašivači nekretninu oglasili u ovoj posebnoj kategoriji, potrebno je da sama nekretnina zadovoljava minimalno šest karakteristika među kojima su prestižna lokacija, moderna arhitektura, dizajnerski namještaj, osigurana privatnost, sustav osiguranja i druge.

No, ono što nova kategorija, za razliku od ostalih nekretnina oglašenih na Njušalu, omogućuje prodavateljima jest izloženost potencijalnim stranim kupcima, koja je rezultat naše nove suradnje s ListGlobally. ListGlobally međunarodna je mreža za oglašavanje nekretnina koja uključuje oglase s više od 120 nekretninskih portala iz šezdesetak različitih zemalja, a posjećuju ju brojni potencijalni kupci iz čitavog svijeta. Kako je dio ove mreže je i naša kategorija “Luksuzne nekretnine”, oglašavanjem u istoj omogućujemo prodavateljima i agencijama plasiranje oglasa luksuznih nekretnina na strana tržišta.

Ovaj potez će, vjerujemo za prodavatelje uvelike pospješiti prodaju specifičnih kuća, vila, penthousea i imanja za koja se treba posegnuti dublje u džep, a čiji su budući vlasnici nerijetko izvan granica Hrvatske. S druge strane, potencijalnim kupcima koji traže puno više od osnovnih i prosječnih stambenih uvjeta, novo kategoriziranje omogućuje jednostavnije pretraživanje, bolji uvid u izgled i karakteristike luksuznih nekretnina, kao i sve nekretnine s traženim specifičnostima na jednom mjestu.