Novosti

Krediti za podmirenje obveza u drugim bankama

PROMO

Uz povoljniju kamatnu stopu i duži rok otplate objedinite sve kredite u jedan!

Kupovina automobila ili adaptacija stana danas je gotovo nezamisliva bez podizanja kredita. U takvim trenutcima, dobro ćemo promisliti, izvagati prednosti i nedostatke te svjesno preuzeti otplaćivanje određenog iznosa na mjesečnog razini. Međutim, život je nepredvidiv pa nas često iznenade nepredvidivi troškovi poput kvara na autu ili nekog drugog većeg troška (kvar perilice ili bojlera). Kada uz to još dodamo tekuće obveze, odlazak na godišnji odmor i opremanje školaraca, često se nađemo u vrtlogu rata i kredita.

U takvim bezizlaznim situacijama, POBA ima rješenje.

U POBA-i je moguće objediniti sve kredite u jednu ratu, uz nižu kamatnu stopu i duži rok otplate, prema vlastitim mogućnostima pojedinca. Riječ je o objedinjavanju svih postojećih kredita/obveza u jedan, novi kredit po novim uvjetima financiranja.

Dobitak za klijenta je u tome da plaća nižu cijenu za svoj kredit/e, odnosno nižu kamatnu stopu te samostalno odlučuje želi li smanjiti ili produžiti rok otplate kredita.

Neovisno imate li stambeni, hipotekarni, gotovinski kredit, kredit za motorna vozila ili pak limite i dopuštena prekoračenja po karticama, sve te kreditne obaveze možete svesti na jedan jedini kredit. Osim toga, tu su i dodatne pogodnosti kao što je i podmirivanje kreditnih obveza supružnika te opcija isplate do 30% iznosa kredita u gotovini, bez dokumentiranja namjene.

Dopustite našim stručnjacima da se pobrinu za Vas, objedinite sve kredite i jednom ratom osigurajte sebi mirnu otplatu.

Više informacija o POBA kreditima za podmirenje obveza u drugim bankama potražite na www.poba.hr ili na telefon Info centra 072 20 20 20.