Novosti

Još lakše do stana za krznene članove obitelji!

KUĆNI LJUBIMCI DOZVOLJENI

Znamo da pronalazak idealnog stana za dugoročni najam mnogima može zadati prave glavobolje, a među njima najviše je onih s kućnim ljubimcima, koji u samim oglasima za najam uvijek nekako padnu u drugi plan ili se uopće ne spominju.  Neki najmodavci, naime, nisu skloni u stan koji daju u najam primiti i krznene podstanare, što njihovim vlasnicima uvelike otežava potragu za privremenim krovom nad glavom.

Kako bismo tu potragu, za koju znamo da može potrajati danima, učinili bržom i jednostavnijom, u kategoriju „Iznajmljivanje stanova“ uveli smo novi filter „Kućni ljubimci dozvoljeni“. Tako sada prilikom predaje oglasa oglašivač stana za najam može odmah označiti je li u njegovu stanu može boraviti kućni ljubimac ili ne, a potencijalni najmoprimac, uključivanjem istog filtera u svojoj pretrazi, može izlistati samo one stanove u koje je njegov ljubimac dobrodošao.

Ovim unaprijeđenim načinom pretrage, vlasnici kućnih ljubimaca koji traže novi stan sada itekako štede na vremenu jer im se u rezultatima više neće prikazivati stanovi u kojima njihov boravak nije moguć, a izbjegavaju se i nepotrebni telefonski pozivi i kontaktiranja najmodavca putem Njuškalo poruka ako ova informacija, a što je čest slučaj, nije navedena u detaljnom opisu oglasa.

S druge strane, samim oglašivačima ovaj filter također pomaže u što detaljnijem opisu stana kojeg daju u najam.  Nekima se od njih, najčešće dobronamjerno, podrazumijevalo da ljubimci nisu dozvoljeni te nisu imali potrebu dodatno istaknuti u detaljnom opisu oglasa.

Filter „Kućni ljubimci dozvoljeni“ rezultat je osluškivanja potreba naših korisnika, ali i praćenja trendova na globalnom tržištu oglašavanja. Radi se o tek jednom novitetu kojeg smo od početka godine uveli, a koji je dio puno veće priče o kvalitetnijem sustavu predaje i pretraživanja oglasa na Njuškalu. Tako smo samo u ovom mjesecu, primjerice, u kategoriji „Informatika“ poradili na kvaliteti pretrage LCD monitora, koji se sad mogu filtrirati prema veličine ekrana i rezoluciji.

Dodali smo ovih dana i nove kategorije mobitela Samsung Galaxy S9 i S9 plus te Huawei P Smart, a u proteklom su mjesecu uvedene brojne kategorije u „Hrani i piću“. Naravno, i dalje svakodevno radimo kako bismo vam omogućili još kvalitetnije i bezbrižnije njuškanje!