Novosti

Jeste li već provjerili o čemu Njuškalo “chata”?

STIGAO JE I NA VIBER

Njuškalo je prvi oglasnik koji se priključio besplatnoj mobilnoj aplikaciji za dopisivanje i telefoniranje Viber, nakon što je u Hrvatskoj ponudila modele za poslovne korisnike.

 Za svoje je korisnike Njuškalo osmislio zanimljiv Public Chat, novo virtualno mjesto gdje je moguće pratiti sve novosti vezane uz najveći internetski oglasnik u Hrvatskoj, pregledati najzanimljivije oglase, njuškati po korisnim pretragama te pročitati savjete za uspješnije trgovanje, kao i članke sa Njuškalovog bloga.

Svim Njuškalovcima koji su se dosad priključili, a i onima koji će se tek priključiti Public Chatu Njuškalo svakog dana predstavlja nekoliko najsvježijih informacija i oglasa, daje im inspiraciju za kupnju ili prodaju te ih upoznaje sa svojim alatima, kako bi iskustvo trgovanja na Njuškalu bilo još uspješnije.

Tako se, primjerice, u Public Chatu mogu vidjeti atraktivne ponude za smještaj putem Njuškala, ukoliko putujete u bilo koji kutak svijeta. Mogu se pregledati korisne pretrage najtraženijih predmeta na Njuškalu, koje možda i vi tražite, a moguće se i dobro nasmijati “otkačenim” ponudama naših korisnika te šaljivo napisanim oglasima.

Viber aplikacija zbog svoje je korisnosti i jednostavnosti brzo stekla poklonike diljem svijeta, a danas ju koristi više od 660 milijuna ljudi. Broj je to koji iz dana u dan raste, baš kao i broj Njuškalovih registriranih korisnika kojih je sada više od milijun i 400 tisuća, a svakog mjeseca pridruži nam se još 20 tisuća novih. Nedugo nakon otvorenja ureda za Centralnu i Istočnu Europu, Viber je prepoznao Njuškalo kao jednog od idealnih poslovnih partnera u regiji.

Otvaranje Public Chata još je jedan korak u Njuškalovom kontinuiranom razvoju, praćenju digitalnih trendova i inovacija te približavanju korisnicima na svim platformama. Njuškalovom je Public Chatu jednostavno pridružiti se putem pametnog telefona, klikom na gumb „Javno (Public)“ te u tražilici pronaći Njuškalo. Moguće je pridružiti se i putem stolnog računala, skeniranjem QR koda na stranici chats.viber.com/njuskalo.

Njuškajte i na Viberu! 😉