Novosti

Dva milijuna razloga da posjetiš Njuškalo!

SVE NA JEDNOM MJESTU

Ovog mjeseca slavimo - na Njuškalu imamo 2 milijuna aktivnih oglasa! Da, dobro ste pročitali! Najveći hrvatski marketplace sada nudi čak dva milijuna oglasa „od igle do lokomotive“ među kojima baš svi možete naći ono što vam treba.

U najizazovnijoj godini koju ispraćamo do sad, Njuškalo mjesečno bilježi gotovo 1,5 milijuna posjetitelja, a među oglasima su se kao i svake godine, našli i neki neobični, posebni, jedinstveni i najnjuškaniji pa izdvajamo neke od njih!

Oglas koji je zabilježio najveći broj pregleda je „predmet žudnje“ ljubitelja brze vožnje, Lamborghini Huracan bijele boje, za kojeg prodavatelj traži 220 tisuća eura.

Najskuplja kuća ove godine na Njuškalu nalazi se na Tuškancu, riječ je o vili od čak tisuću kvadrata, a cijena joj je vrtoglavih 5,5 milijuna eura.

Najbrže prodan oglas igraća konzola Playstation 4 s dvije igrice, koja je za 700 kuna „otišla“ u samo 5 minuta!

Za ljubitelje visoke mode izdvajamo ovaj jedinstveni Louis Vuitton kovčeg, koji je navršio 100 godina, ali se „drži kao mladić“!

U našoj kategoriji „Mobiteli“ i danas možete pronaći kultnu Nokiu 3310, među glazbalima jedinstvene primjerke klavira i violina za buduće virtuoze, knjige iz djetinjstva i književni klasici čekaju vas u „Literaturi“, a za opremanje doma po mjeri svakog džepa škicnite u „Sve za dom“.

Na Njuškalu svakog dana trguje više od 300 tisuća ljudi! Naša je aplikacija preuzeta 1,2 milijuna puta, dnevno zaprimimo oko 9 tisuća novih oglasa, a samo u ovoj godini otvorili smo 134 nove podkategorije i uveli 73 nova polja za filtriranje kako bi njuškanje bilo još brže i jednostavnije!

Što vam ne treba – prodajte, a što vam treba – nađite na jednom mjestu – na Njuškalu!