Dom i vrt

Tražite kuću u Zagrebu? Evo pet zanimljivih prijedloga!

PRIMAMLJIVE NEKRETNINE

Na pragu ste rješavanja svog stambenog pitanja u Zagrebu i sve vam se više čini da će odluka prevagnuti u korist kuće umjesto u korist stana? Odlično, jer Njuškalo ima upravo ono što tražite, i to po cijenama koje bi vas mogle ugodno iznenaditi.

Neovisno o tomu plaćate li gotovinom ili putem stambenog kredita, zasigurno želite za vaš novac dobiti što bolje pozicioniranu i očuvanu kuću, na kojoj nije potrebno raditi kompletnu adaptaciju kako bi bila useljiva jer bi to značajno povisilo budžet za cjelokupnu investiciju. Kako iz mjeseca u mjesec Njuškalova analiza tržišta nekretnina pokazuje, u Gradu Zagrebu potencijalnim su kupcima još uvijek zanimljiviji stanovi pa su cijene kuća prilično manje, osobito kada za usporedbu uzmete cijenu nekretnine po kvadratnom metru.

Istini za volju, kuće novije gradnje i višeg razreda energetske učinkovitosti, kao i one koje su recentno adaptirane ili opremljene kvalitetnijim namještajem i aparatima, imaju i višu cijenu te će se tek na ponekim lokacijama ona naći za 1000 eura po kvadratnom metru, no ukoliko će vas zadovoljiti standardna očuvana obiteljska kuća koja će u narednim periodima zahtijevati manje građevinske zahvate, nju možete lako pronaći uz Njuškalovu pomoć.

U našoj podkategoriji “Prodaja kuća” samo u Gradu Zagrebu je više od 6300 oglasa, a za vas smo izdvojili nekoliko kuća po cijenama do 100 000 eura koje bi bile odlična dugoročna investicija za veću obitelj, a koje nude život u ugodnom susjedstvu sa odličnom prometnom povezanošću sa samim centrom grada.

1. Novogradnja u Brezovici

Kvalitetno koncipirana samostojeća kuća od 300 kvadratnih metara stambene površine i velike okućnice ostavlja vam mogućnost odličnog uređenja interijera. Podijeljena je na dvije stambene jedinice koje se mogu urediti prema različitim potrebama, a ono što bi vas također moglo privući životu u Brezovici je i prekrasan pogled na šumu koji se pruža sa prostrane terase. Cijena ove kuće je 100 000 Eura, a za potpuno opremanje svih prostorija i rješavanje tipa grijanja trebat će vam još nekoliko desetaka tisuća Eura. Ukoliko je to unutar vašeg budžeta, a želja vam je urediti kuću i “biti mirni” s radovima još dugi niz godina, onda je ova nekretnina odličan izbor. Cijeli oglas pročitajte ovdje.

brezovica

2. Simpatična kuća u Sesvetama

Ako gledate istočni dio grada, ova kuća u Sesvetama, odnosno naselju Prekvršje, mogla bi biti dobar izbor. U cijenu od 99 000 eura, a na 200 kvadratnih metara stambene površine, uključeni su jedan potpuno useljivi kat, drugi u roh bau fazi koji,  s vremenom, možete urediti po želji, velika garaža i uredna okućnica od 1000 kvadratnih metara. Termo fasada jamči dobro očuvanje energije u zimskim mjesecima, vaši limeni ljubimci bit će uvijek na sigurnom, a blizina svih sadržaja potrebnih za život važna je za lagodnu svakodnevicu. Ukoliko ste se pak odlučili preseliti iz vlastitog stana u Zagrebu, kako stoji u oglasu, možda ga možete čak i zamijeniti za baš ovu simpatičnu kuću u Sesvetama. Više pročitajte u samom oglasu.

3. Kuća sa dva stana u Miroševcu

Novouređena kuća iz 2010. godine u mirnom naselju u Miroševcu nudi 270 kvadratnih metara stambene površine po cijeni od 90 000 eura. Kuću je potreno namjestiti i opremiti kućanskim aparatima, a na dvije se etaže prostiru po dva stana sa tri spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom. Uz kuću dolazi i uređena garaža, okućnica je nešto “skromnija” te ima 200 kvadratnih metara, no kako je sama nekretnina smještena na kraju mirne slijepe ulice, mirna svakodnevica i intima su zagarantirani. Provedeno je plinsko centralno grijanje, što značajno smanjuje dodatnu investiciju prije samog useljenja, ukoliko svoj dom odlučite potražiti ovdje. Pogledajte oglas!

mirosevac

4. Obiteljska kuća u Vrapču

Velika i prostrana obiteljska kuća na tri etaže smještena u Vrapču, u blizini šume i potoka, izgrađena je 2000. godine, ima 200 kvadratnih metara stambene površine i 60 kvadratnih metara okućnice. U prizemlju i na katu uređeni su kuhinja sa dvevnim boravkom, soba i kupaonica, dok je na posljednjoj etaži također predviđen isti raspored prostorija. Ako je zapadni dio grada vaš željeni odabir, u ovoj ponudi za 95 000 eura možete dobiti maksimalno očuvanu, kvalitetnu i useljivu kuću sa riješenim pitanjem grijanja, čije etaže možete kasnije prilagođavati svojim potrebama, a manju okućnicu u ljetnim mjesecima iskoristiti za ugodan boravak na otvorenom. Opis i galeriju fotografija možete vidjeti ovdje.

5. Samostojeća kuća u Svetoj Klari

Ukusno uređena kuća u Svetoj Klari u Novom Zagrebu renovirana je 2009. godine, a sastoji se od kuhinje sa dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe i kupaonice u prizemlju te istih prostorija i na drugoj etaži. Naselje Sveta Klara odlično je prometno povezano sa svim važnijim prometnicmama u gradu, što ga čini odličnom lokacijom za sve životne potrebe svake obitelji. Ako želite svoj dom pronaći u Novom Zagrebu, ova bi kuća od 99 000 eura sa ukupno 200 kvadratnih metara stambene površine i 262 kvadratna metra okućnice možda mogla zadovoljiti vaše kriterije. Veće investicije ne zahtjeva, osim eventualne promjene tipa grijanja, koje se može priključiti na plin. Čitav oglas pročitajte ovdje.