Dom i vrt

Ikea na Njuškalu – popularni komadi namještaja po super cijenama!

MODERNO OPREMANJE DOMA

Do prošlog je ljeta mnogima bila tek predmet želje, no otkako je svoja vrata otvorila i u Hrvatskoj, kultna švedska robna kuća Ikea iz dana se u dan useljava u sve više domova. Danas gotovo da i nema kućanstva u Zagrebu i okolici koje ne krasi bar jedan predmet iz uvijek krcate robne kuće u Rugvici, a nerijetko potegnu i iz drugih krajeva Hrvatske pa čak i regije, u potrazi za povoljnim i modernim namještajem, posuđem i kućanskim dodacima. 

Jednostavan dizajn, prilagodljivost prostoru i, mnogima najvažnije, pristupačne cijene proizvoda brzo su pronašli put do kupaca u Hrvatskoj. Bilo da je riječ o impulzivnoj kupovini, neodgovarajućim dimenzija ili zasićenju nakon kratkog korištenja, mnogi su se Ikea proizvodi našli i na Njuškalu pa svi oni kojima je daleko ili kojima se jednostavno neda lutati po labirintima golemog kompleksa sa švedskim “must have” dekorom, povoljne Ikea predmete mogu naći i među oglasima u kategoriji “Sve za dom”.

ikea-katalog1

Upečatljive i jednostavne komade namještaja iz Ikee po najpovoljnijim cijenama mogu se naći na Njuškalu

Ako ste se odlučili u potpunosti obnoviti svoj dnevni boravak ili prostor tek naglasiti nekim novim komadom iz Ikee po najpovoljnijim cijenama, a da se iz njega uopće ne morate maknuti, Njuškalo je najbolja destinacija. Primjerice, fotelja na pruge osvježit će monotonu prostoriju ili onu opremljenu isključivo jednobojnim namještajem, a jednostavne crne police odličan su izbor za ljubitelje literature, koji na njima mogu pregledno istaknuti svoju kolekciju knjiga.

U podkategoriji “Dnevni boravak” iz širokog Ikeinog opusa nalaze se još i zanimljivi klub stolići, komode i brojni drugi komadi namještaja te praktični dodaci. Radilo se o rabljenim ili zapakiranim predmetima, cijene su obično nešto niže nego u istoimenoj robnoj kući, budući da se prodavači na Njuškalu trude biti konkurentni i uglavnom se žele što prije riješiti stvari koje im nisu potrebne.

Tako, primjerice, možete naći i stol i stolice po cijenama do 500 kuna, krevete po cijenama do 1500 kuna, a posebno dobra prilika je i kompletna dječja soba za 2100 kuna. Uz dobro pregovaranje, naveden cijene možda možete i spustiti. A kada je već riječ o dječjoj sobi, prostoru koji bi trebao istovremeno biti izuzetno praktičan i kreativno uređen kako bi dijete uživalo u vremenu provedenom u svomj kutku, Ikea nudi baš ono što mališanima treba.

ikea-kolaz2

Šaroliki izbor Ikea namještaja za dječje sobe u kojima će mališani uživati

Raznobojni stol i stolice za predškolce iz Ikee na Njuškalu stoje samo 250 kuna, a za jednostavni dječji plavi ormar potrebno je izdvojiti 600 kuna. Krevetići za najmlađe, komode za previjanje, i radni stolovi za prvašiće samo su dio namještaja za dječji prostor iz Ikee koji se mogu pronjuškati svakog dana.

Među popularnim Ikea proizvodima za dječju sobu je i okretna stolica, koja se također može naći i na Njuškalu.  Bogati se izbor namještaja i detalja može prilagoditi svakom budžetu, a ako ste se i vama stvar kupljena u Ikei više nije sviđala kada ste došli kući ili ste je se jednostavno zasitili, predajte oglas i u kratkom roku zaradite za novi komad namještaja ili barem za njegov dio.