Auto moto

Izvrsna prilika za kupnju najpopularnijih BMW modela s lagera

PROMO

U svim Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija modela Serije 3 i X1 s bogatim 'Advantage' paketom opreme spremnih za isporuku odmah

U svim Tomić & Co. poslovnicama u tijeku je promotivna akcija u kojoj su najpopularniji BMW modeli s bogatim paketom opreme spremni za isporuku odmah i to po još povoljnijim cijenama. Odvezite svoj novi BMW serije 3 već od 282.000 kuna, uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Ponuda se odnosi na modele BMW 318d, 320d i 320d xDrive opremljene bogatim ADVANTAGE paketom opreme. Riječ je o izvrsnoj prilici za kupnju sedme generacije najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj, po uvjetima kojim kupci definitivno dobivaju više. Globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, tako sada može biti vaš u roku od svega nekoliko dana uz brojne dodatne pogodnosti i opremu.

Kako bi za nadolazeću sezonu putovanja bili spremniji nego ikada prije, na akciji je i novi BMW X1 – jedan od najprodavanijih SAV modela u Hrvatskoj. Atraktivni BMW X1 sDrive18d ADVANTAGE dostupan je već od 267.000 kuna, također uz gratis BMW Service Inclusive servisni paket i atraktivne uvjete financiranja. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti, u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, svakom vozaču osigurat će maksimalnu udobnost i užitak pri svakom metru vožnje.

Bilo da se odlučite za legendarnu „trojku“ ili fleksibilan i dinamičan BMW X1 riječ je o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta. Osim još povoljnijih cijena, gratis BMW Service Inclusive servisnog paketa u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, svaki kupac dobiva i besplatno BMW osiguranje guma za razdoblje od 36 mjeseci.

Ovisno o modelu raspoložive su različite mogućnosti financiranja, poput opcije 50:50 uz 0% fiksne kamate u HRK ili EUR koji omogućava da se 50% novog vozila plati odmah, a preostalih 50% za godinu dana. Financiranje po modelu 1/3 uz fiksnu kamatu u HRK ili EUR podrazumijeva plaćanje trećine vrijednosti vozila prije isporuke, druge trećine nakon 12 mjeseci i ostatak za 24 mjeseca. Također, tu je i mogućnost mjesečnih otplata uz varijabilnu kamatnu stopu u EUR. Moguća je i odgoda početka otplate za razdoblje od tri mjeseca bez obračuna naknade, uz promjenjivu kamatnu stopu kao i kupnja vozila uz 0% učešća, u okviru modela financiranja naziva ‘BMW 4 YOU’.

Stoga ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW model. Startajte s najboljima uz povoljnije cijene i raznovrsne bogate pakete opreme – ovo je akcija koju ne biste trebali propustiti.

Dodatne informacije o najpopularnijim modelima potražite na poveznicama:

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-09-09-serija3_advantage.html

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-07-09-x1_advantage.html