Zabava

Vjetar u kosi ljeti nek vas nosi!

NJUŠKALO NA MOPEDU

Produljeni vikend, produljeni dan, ali i povišene temperature! Sve nam ovo posljednjih dana izaziva široki osmjeh na lice jer konačno možemo u punom smislu uživati u prirodi i na otvorenom.

Moram vam priznati da i ja ovih dana njuškam po vani do iznemoglosti. Stavio sam jučer neke obveze “sa strane” kako bih mogao što više vremena provesti na suncu i obići sve obližnje zelene kuteve, u kojima se okupilo mnoštvo zanimljivih ljudi i njuški. Moji susjedi, a i mnogi drugi, izvadili su svoje skutere iz garaža, ulaštili ih i jezdili po odličnom vremenu. Zato sam vama, dragi moji Njuškalovci, odlučio pronjuškati neke simpatične mopede, koji su idealno prijevozno sredstvo u vrućim ljetnim danima.

  1. Ovaj simpatični Peugeot Vivacity odmah mi je zapeo za njušku jer je povoljan, servisiran i spreman za vožnju. Kada bih znao i mogao upravljati njime, sigurno bi već bio u mojim šapama. Zamislite kojim se sve putevima možete brzo i jednostavno provući na ovako malom mopetu i što ćete na njima otkriti!
  2. Jednostavni crni Baoitan, sa dodatnim spremnikom za stvarčice i dvije kacige gratis također je odlična prilika za ovo ljeto. S njime vas može dvoje ići na plažu, možete ponijeti i sve potrebne rekvizite, a sigurno se bez problema možete uputiti i u špeceraj.
  3. Popularan, a povoljan skuter je i Peugeot Speedfight, kakav možete pronjuškati u raznim cijenama i bojama. Kažu da vas ovaj motorić neće ostaviti na cjedilu i zato mi se čini da je on odlična prilika za njuškalovce koji bi na njemu ovog ljeta napravili ozbiljnu kilometražu.
  4. Ako želite povoljan, a vrlo upečatljiv skuter, onda je za vas ovaj Piaggio NRG Extreme. Kako prodavatelj kaže, kacigu, bubrežnjak, ceradu za motor i lanac za vezanje dobit ćete gratis uz kupnju pa se s ovim skuterom odmah možete uputiti gdje god želite!
  5. Nisam zaboravio niti na popularnu Vespu. Iako možete pronjuškati i povoljnije, ja vam preporučam ovu žutu Vespicu. Znam da bi meni odlično pristajala, a nema sumnje da bi i vi na njoj plijenili sve poglede. 😉