Zabava

Prvi je kilometar najteži!

REKREATIVNO TRČANJE

Kažu to već uspješni maratonci, iako kada njuškam okolo uopće nemam osjećaj koliko sam kilometara prešao. Ali, ono što vidim je da, čim su nestale zimske temperature, povećao se broj trkača na nasipu.

Moram vam priznati da se niti ja ne osjećam baš u najboljoj formi, ove sam se zime malo uljuljuškao i baš razmišljam da im se svakog jutra pridružim u trčanju pa da i ja do ljeta budem pun snage i dobre kondicije. Naravno, meni ne trebaju posebne tenisice, odjeća koja propušta znoj ili traka za kosu, ali sam prije nego štop se moji njuškalovci odvaže na trčanje ovog proljeća odlučio ove sitnice pronjuškati za njih.

Dakle, tenisice za trčanje. Imate ih kod mene od samo 40 do čak 1000 kuna. Ako ste već prije imali tenisice za trčanje i bili zadovoljni njima, pronjuškajte ih i vjerojatno ćete ih naći. Ako vam je ovo prvi susret sa trčanjem kao rekreacijom, kupite što kvalitetnije tenisice, u kojima će vam noga, kako kažu, disati. Ne želite da vas nakon napornog trčanja omame neki miomirisi. 😉

Njuškajući, pronašao sam i tajice za trčanje. Kažu svi da su dobre i da je trčanje u njima pravo zadovoljstvno. Ne bih znao jer ih nisam isprobao, a siguran sam i da bi mi smješno stajale te da bih mamio neke neobične poglede po nasipu. Ovaj komad odjeće stoga preporučujem isključivo Njuškalovcima maratoncima i rekreativnim trkačima. Možete ih naći u raznim bojama pa predlažem da izaberete svoju omiljenu. Možda vam budu još jedna motivacija. 😉

Znam ja da se mnogi od vas ne možete niti minutu odvojiti od svog pametnog telefona. Nemojte da vam to bude izgovor. Pronjuškajte i nabavite si ovu jako praktičnu torbicu za trčanje. Pametni telefon u njoj je pričvršćen i siguran, a svi ste na svakom kilometru svoje rekreacije dostupni svima. Naravno, možete se svojim postignućem iste sekunde pohvaliti i na nekoj od popularnih aplikacija za trčanje.

Ako mislite da biste me za vrijeme trčanja mogli sresti, ponesite i lopticu. 😉