Turizam

Hrvatski dani male brodogradnje i turističkih atrakcija

PROMO

Jedno je sigurno... Turistička sezona kakvu želimo je pred vratima ... i počinje 10.06.2021 u marini Kaštela!

Pokrenite ponovo promociju i plasman vaših proizvoda u direktnom kontaktu s trzištem na ovogodišnjim Hrvatskim danima male brodogradnje i turističkih atrakcija u marini Kaštela. Prijavite izlaganje vaših proizvoda u finalnom terminu 10.06.- 13.06.2021. Navedeni termin uz potvrdu Stožera CZ SDŽ garantira Vaš siguran posjet i prodaju, ali i kvalitetniju organizaciju manifestacije.

Za sve prijave izvršene do 30.05.2021 osiguran je izlagački popust, to vrijedi kako za izlaganje plovila u moru, tako i za prijavu izlaganja opreme, plovila i turističkih proizvoda na suhom. Detalje o vrijednostima popusta i detaljne informacije mogu se dobiti upitom na email: info@dhmb.org.

Upravo je prošlogodišnje izdanje dodatno potvrdilo ispravnost višegodišnje usmjerenosti organizatora prema promociji domaćih proizvoda. Stoga će se i ovog proljeća tržištu ponuditi najbolji proizvodi za nautiku i turizam s ciljem što bolje i kvalitetnije pripreme nautičko-turističke sezone u Hrvatskoj.

Motorni brodovi, gumenjaci, brodska, nautička, plažna, ribolovna, ronilačka i komunala oprema, električna vozila i vozila renomiranih svjetskih proizvođača, te drugi atraktivni proizvodi biti će dio ovogodišnje ponude na Hrvatskim danima male brodogradnje i turističkih atrakcija. Prostrani morski ambijent marine Kaštela, biti će sigurno mjesto posjeta i kupnje proizvoda „Po mjeri čovika”. Vidimo se u Kaštelima, u lipnju 2021.