Od glave do pete

Proljetni modni trendovi na Njuškalu

ŠTO SE NOSI OVE SEZONE?

Proljeće već kuca na vrata, a teška zimska odjeća može se pospremiti. Vrijeme je za otkrivanje novih sezonskih modnih trendova,  a da biste se obukli u njih, nije potrebno u potpunosti isprazniti novčanik.

Moderni komadi odjeće za toplije proljetne dane već su i na Njuškalu. Primjerice, sve traženije bomber jakne za djevojke i žene mogu se pronjuškati već od 50 kuna, a nanovo popularne hlače trapez kroja u raznim bojama i veličinama kreću se već od 15 kuna. Vrijeme je i da ovih dana uskočite iz teških čizmica u kutlne “starke“. Odabrali bijele, crvene, plave ili zelene, bit ćete jednako zadovoljni ovim kultnim modelom tenisica, kojeg su proslavile i modne blogerice pa već godinama nisu rezervirane samo za “alternativce”.

moda

Cvjetna košulja još je jedan od popularnih proljetnih odjevnih predmeta, koji će odlično pristajati u raznim kombinacijama. Na Njuškalu se ovakve košulje i bluze mogu naći po cijenama od 15 kuna na više, možete ih naći u širim ili užim krojevima i u nijansama koje će najviše odgovarati vašem stilu. Ako baš ne volite šareno, niti ovog proljeća ne možete promašiti sa klasikom – košuljom ravnog ili strukiranog kroja u jednoj boji, čije se cijene na Njuškalu kreću od samo 10 kuna pa do čak 900 kuna poput ove upečatljive Balmainove.

Torba s resama još je jedan modni hit prisutan već nekoliko toplijih sezona. Interes za njom ne jenjava, a osim u crnoj ili smeđoj boji, na Njuškalu se nude i neki “odvažniji” modeli poput crvene. Za njih je potrebno izdvojiti od 30 do 300 kuna. Ovakva će torba razigrati i najjednostavniji odjevni stil, zato je korisno imati je u ormaru kada poželite svojoj kombinaciji dodati nešto upečatljivo, a bez pretjeranog ulaganja.

Koji je modni predmet za sezonu proljeće / ljeto vama zapeo za oko? Jeste li ga već pronjuškali? 😉