Od glave do pete

Odlazak u školu ne mora biti odlazak u minus

PRETVORITE GA U PLUS

Povratak u školu za mnoge predstavlja prije svega veliki udarac na kućni budžet.  Težina udarca je jača, što je veći broj školaraca u obitelji. Osim udžbenika, bilježnica i školskog pribora, školarce treba opremiti i adekvatnom odjećom i obućom. Što vam je činiti kako biste izbjegli nekontrolirano pražnjenje novčanika?

Kao prvo i osnovno – napravite popis svega što vam treba. Da, zvuči banalno i nepotrebno, no vjerujte, neopisivo je lako krenuti stranputicom kad nemaš kartu. Popis osigurava da ne kupujemo nepotrebne stvari, a ako nam je cilj uštedjeti novce, bez popisa nemamo o čemu razgovarati. Većinu stvari sa svog popisa možete nabaviti na Njuškalu, što znači da, ako sve nabavite na Njuškalu – ne morate niti izlaziti iz svog doma! Dovoljno je pokrenuti računalo, spojiti se na internet i posjetiti Njuškalove stranice.

Za početak, pozabavite se udžbenicima. Njuškalova kategorija Školski udžbenici sadrži nešto više od 19.000 oglasa među kojima ćete sasvim sigurno pronaći sve što vam treba, za bilo koji razred osnovne i srednje škole. Zatim potražite opremu za školu – bilježnice, olovke, bojice, flomasteri, šestari, pernice, torbe… sve možete pronaći na Njuškalu. Primjerice, zanima li vas Hello Kitty školska torba, u Njuškalovu tražilicu ćete upisati upravo to. Radni stolovi i ostala oprema za dječje sobe, nalazi se u kategoriji Dječje sobe, dok odjeću i obuću lako možete pronaći unutar kategorije Od glave do pete.

Naslovnica

Nakon što ste odabrali oglase i kontaktirali oglašivača, treba razmisliti o načinu dostave, imajući na umu sigurnost. Naravno, uvijek je najbolje riješenje osobno nalaženja s prodavateljem. Ako to niste u mogućnosti, onda vam preporučamo da koristite Overseas Express dostavu od vrata do vrata, pouzećem. Naime, dostava pouzećem kod Overseas Expressa štiti vas od prevaranata koje možete prijaviti čak i nakon isporuke pošiljke te svoj novac dobiti natrag. Kako bi kupac imao dovoljno vremena prijaviti prijevaru, novac od pouzeća ostaje na računu Overseas Expressa nekoliko dana prije nego što se uplati prodavatelju. Takvu uslugu plaćanja pouzećem sa zaštitom od prijevare nudi isključivo Overseas Express. Napomenite prodavaču da preferirate ovakav način dostave. Ako se prodavaču to ne svidi i inzistira da uplatite unaprijed, imate razlog za posumnjati u njegove ili njene namjere.

Više o sigurnosti kupovanja online ćemo pisati uskoro. Do tada, njuškalovski pozdrav svima!

Njuškalo tim