Novosti

S lakoćom upravljajte svojim oglasima

PRIMJERENO KORISNICIMA

Kad oglašavate na Njuškalu uvijek imate potpunu kontrolu nad svojim oglasima. Svoje oglase možete uređivati u bilo koje doba dana ili noći.

Možete mijenjati opis, cijenu te dodavati ili brisati fotografije. Možete ih, naravno, i obnavljati, brisati ili označavati kao „prodane“, a možete ih i isticati na Njuškalove istaknute oglasne pozicije, kad ste u žurbi i želite brže pronaći kupca.

Za bilo kakve izmjene na oglasima jednostavno posjetite Moje Njuškalo (kojem možete pristupiti nakon uspješne prijave).

Da bi stvar bila još jednostavnija, na raspolaganju vam je i vaš virtualni račun na Njuškalu – Saldo putem kojeg možete upravljati svojim financijama. Primjerice, uplatite određeni iznos na Saldo i isplanirajte kroz koji period i za koje oglase ćete potrošiti ta sredstva.

Saldo

Svim ovim funkcionalnostima možete pristupiti i putem svojeg stolnog računala ili onog prijenosnog, a dostupne su i putem mobilnih uređaja i to preko aplikacija za Android i Apple uređaje ili jednostavno, ako posjetite Njuškala putem nekog internetskog preglednika na vašem pametnom telefonu – Njuškalove stranice će se prilagoditi svim vašim uređajima.

Uvijek smo dostupni za sva vaša pitanja, pišite nam, a možete i pronjuškati po našem odjeljku za pomoć pri korištenju Njuškalovih stranica.

– Njuškalo tim