Novosti

Njuškalo je najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj!

ZLATNA QUDAL MEDALJA

Njuškalov kontinuirani rad na pomicanju granica digitalnog iskustva, kvaliteti korisničkih usluga i širenju ponude još jednom je prepoznat! Da se rad isplatio potvrdila nam je prestižna zlatna medalja  Qudal QUality medAL 2021/2022 za najkvalitetniji Internet oglasnik , koju je dodijelio ICERTIAS, švicarska tvrtka za istraživanje kompanija, proizvoda i usluga.

ICERTIAS ove prestižne značke dodjeljuje prema mišljenjima i iskustvima krajnjih potrošača koji u istraživanjima imenuju one tvrtke, proizvode i usluge za koje smatraju da im nude najvišu razinu kvalitete.

Njihovo pitanje grupi od 1200 ispitanika, korisnika interneta iz Hrvatske, u novom istraživanju u siječnju 2021. godine glasilo je: „Navedite naziv INTERNET OGLASNIKA koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najvišu razinu UKUPNE kvalitete ponude, preglednosti, dizajna – jednom riječju – najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj po vama je:”, a najčešći odgovor bio je  – Njuškalo!

Korištena metodologija je CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

To znači da su sva pitanja bila otvorenog tipa – umjesto unaprijed ponuđenih odgovora, ispitanici su samostalno unosili ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na pitanje, prema vlastitom iskustvu i mišljenju.

Ponosni smo na novo priznanje koje je ujedno i rezultat svih brzih promjena i noviteta koje smo uveli u prošloj godini, kako bismo svojim korisnicima pomogli u najizazovnijim vremenima, a istim tempom nastavljamo i u 2021. godini u kojoj ćemo plasirati još naprednije digitalne proizvode.