Novosti

Gotova škola! Pravi je trenutak za stavljanje knjiga na Njuškalo!

'DEBLJANJE' BUDŽETA

Kao netko tko je davno išao u školu, moram vam reći da je najbolji dan škole upravo onaj zadnji, kad dođete kući, zavitlate torbu negdje u kut sobe, da je ne vidite do kraja praznika. ALI! Ima stari Njuškalo za vas super prigodu! Zašto ne bi lijepo prodali sve svoje stare knjige i udžbenika preko Njuškala tijekom ljeta? Tako ćete zaraditi lovu i pokriti dio troškova knjiga za slijedeću godinu. Zanima vas? Pitali ste mamu? Idemo!

Pobrišite sve, pregledajte sve

Iz radnih bilježnica, udžbenika i drugih školskih materijala koji vam više nisu potrebna lijepo izbrišite sve što ste prošlih mjeseci zapisali na stranicama, ispunili u vježbama ili samo šarali kad vam je bilo dosadno. Ako nešto ne možete izbrisati ili ste uništili dio knjige, napišite to u oglasu, da nekog ne prevarite i ne naljutite. Prodaja mora biti fer, ne zvao se ja Njuškalo. Jeste? Super.

Napravite oglas – zovite mamu u pomoć

Mamu trebate jer vi ne možete još prodavati stvari putem Njuškala, pa će ona biti vaš posrednik. Tu se javlja zamka u vidu naplate dijela zarade kao provizije ili čak zapljena cijele zarade i prenamjena sredstava za nešto drugo, a ne novu figuricu iz omiljene vam zbirke, ali to ne možete izbjeći. Kad ste mali, mama vas može “kamatariti” koliko hoće, jer vas voli, hrani, odijeva i čuva. Vrijedi to toliko!

Kupite knjige koje vam trebaju

Kad krene prodaja, neka krene i kupovina. Ako ste vješti, spretni, brzi i pametni, moći ćete nabaviti knjige za slijedeću godinu za samo djelić cijene novih knjiga, pa će vam majka morati prepustiti barem dio zarade – jer ste napravili tako dobar posao i uštedili nešto novca iz kućnog budžeta. Sad možete na sladoled ili u kino ili što vas već zanima za vrijeme praznika.

Vauli vas Njuškalo i želi vam duže velike odmore!