Novosti

Dječja mast JGL ove godine slavi 30. rođendan

PROMO

Ova mast obilježila je početke JGL-a, koji je s radom počeo u skromnim uvjetima i pripremanjem masti za dječje guze u miješalici za sladoled, ali je i utrla put do današnjeg uspjeha. Dječja mast JGL danas je omiljena među mamama i tatama, a namazala je već nekoliko generacija beba.

Procjenjuje se kako se tijekom dvije godine pelena djeteta promijeni oko 7.000 puta, a svakom je roditelju važno čime će njegovati svoju bebu. Ako uzmemo u obzir broj novorođenih, udio na tržištu i proteklih 30 godina – dolazimo do podatka da je Dječja mast JGL upoznala čak milijun najintimnijih područja Hrvata, odnosno da dobro poznaje svaku četvrtu guzu u Hrvatskoj.

Dječja mast JGL proizvodi se prema tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi. Štiti od nastajanja neugodna crvenila i iritacije u području pelena, a namijenjena je za svakodnevnu njegu nježne kože novorođenčadi i djece. Bogati udio pročišćenog lanolina stvara snažnu barijeru između osjetljive bebine kože i vlage nastale stolicom i urinom, čime se isključuje mogućnost nastanka iritacije. Prirodni lanolin izvrsno štiti osjetljivu kožu i pri tome ne ometa normalne funkcije i disanje i najosjetljivije kože beba i djece.

Dječja mast JGL se proizvodi u strogim farmaceutskim uvjetima i kontrolom, a takvi visoki standardi kontrole supstanci i uvjeta proizvodnje mogu osigurati stabilnost proizvodu koji ne sadrži konzervanse i umjetne supstance.  Dječja mast JGL ne sadrži konzervanse, parabene, silikone, boje i mirise te je prikladna za njegu i najostljivije novorođenačke kože.

Povodom ovog velikog 30. rođendana na policama je već dostupno limitirano izdanje Dječje masti JGL, a od prodaje svake takve masti do kraja godine Adrialab će donirati po jednu kunu Klinici za dječje bolesti.

Adrialab Dječja kozmetika nudi i ostale kvalitetne proizvode s posebno odabranim sastojcima, Dječju mast s uljem lavande, Dječju pastu JGL, Dječje vlažne maramice, Dječju hidratantnu kremu, Dječju zaštitnu kremu, Dječji šampon i kupka, Dječje mlijeko i Dječje ulje.