Dom i vrt

Novi VELUX komarnik za udobno ljeto kod kuće

PROMO

Ljetne večeri potiču nas na otvaranje prozora i puštanje svježeg zraka u naš dom. No, sa svježim zrakom dolaze i dosadni komarci koji ometaju uživanje u ljetnim večerima i miran san. Jedina stopostotna zaštita od komaraca i njihovog zujanja oko naših glava kad smo kod kuće je postavljanje prozorskih komarnika.

VELUX je predstavio novi dizajn komarnika s bijelim okvirom, tanjim kućištem i bočnim profilima kako biste uživali u svježem zraku bez komaraca i drugih insekata, ali i u nesmetanom pogledu, čak i kad su komarnici spušteni.

Kada nas komarci probude, čine sve da nas spriječe da uživamo u lijepom vremenu i zasluženom odmoru. Najlakši način da to zaustavite jest da svoj dom zaštitite komarnicima. Zato je VELUX napravio novi, jedva vidljiv komarnik. On vam omogućuje uživanje u svježem zraku bez komaraca i drugih insekata tijekom ljeta, kao i u nesmetanom pogledu van, čak i kad su komarnici spušteni. VELUX komarnik izrađen je od trajne i prozirne mrežaste tkanine koja u potpunosti štiti od insekata.

Komarnici se preporučuju u svim prostorima, posebno u dječjim i spavaćim sobama. Svjež zrak blagotvorno djeluje na naše zdravlje, a uz komarnik se štitimo od zujanja i uboda insekata koji mogu biti opasni za djecu i alergičare.

Diskretna i estetska zaštita

Novi komarnik dolazi u suvremenom bijelom dizajnu i savršeno se uklapa s VELUX krovnim prozorima. Elegantan, tanak dizajn okvira osigurava rezultat savršenog izgleda, čineći komarnik gotovo nevidljivim kada nije u upotrebi. Montira se na zid i može se kombinirati sa svim unutarnjim sjenilima koja su sada također dostupna s bijelim bočnim vodilicama za savršeno kombiniranje s bijelim VELUX krovnim prozorima.

„VELUX komarnik štiti dom od insekata, a da pritom ne ometa funkcionalnost prozora. Idealno je rješenje za ljude koji žele uživati ​​u svježem zraku i suvremenom dizajnu interijera ”- rekao nam je Mario Bojić, voditelj prodaje u VELUX Hrvatska d.o.o. „Uz to komarnici su idealno rješenje za kuhinje i spavaće sobe, a posebno je koristan za prostore u kojima spavaju djeca jer ubod insekata kod njih uzrokuje najviše iritacija i boli”.

Jednostavna ugradnja i upravljanje

Postupak ugradnje novog VELUX komarnika sada je brži i može ga jednostavno obaviti jedna osoba. Komarnici se postavljaju na unutarnji zid, a ne izravno na okvir prozora. Kada naručujete komarnik, potrebno je samo izmjeriti širinu otvora prozora na unutarnjem zidu kako biste znali točne dimenzije komarnika. Komarnici su dostupni u različitim širinama i u sljedeće tri visine: 1600 mm, 2000 mm i 2400 mm. Visina je podesiva. Ako imate prozor s vertikalnim elementima, trebat će vam dva komarnika i dodatni instalacijski komplet.

VELUX komarnicima lako se ručno upravlja pomoću kontrolne šipke. Dovoljno je samo uhvatiti šipku i povući je gore ili dolje. Komarnik je pričvršćen na oblogu oko krovnog prozora i sa strane ima  bočne vodilice koje mu osiguravaju nesmetan rad. Kada nije u upotrebi, praktično se posprema u gornje kućište. Ako ne možete dosegnuti vrh vašeg krovnog prozora, od pomoći će vam biti šipka za upravljanje.

VELUX komarnik može se jednostavno kombinirati sa svim ostalim VELUX unutarnjim sjenilima za kontrolu količine dnevnog svjetla koje ulazi u prostoriju ili s vanjskim proizvodima za zaštitu od vrućine za dodatnu udobnost u potkrovlju.

Komarnik možete kupiti putem web shop-a i on će vam biti dostavljen na kućni prag. Za cijene i tehničke specifikacije posjetite veluxshop.hr.