Dom i vrt

GROHE X – pronađite inspiraciju za Vašu kupaonicu ili kuhinju!

PROMO

Tražite li samo inspiraciju, ideju, idealno rješenje za sanitarno opremanje Vaše kuhinje i kupaonice ili se bavite dizajnom interijera, arhitekturom, instalater ste ili trgovac, LIXIL je pokrenuo novo središte digitalnog iskustva za brend GROHE, revolucionarnu platformu GROHE X.

U samo 2 tjedna GROHE X je skupio preko 70 000 posjeta iz 140 zemalja svijeta što ne čudi s obzirom da platforma nudi zaista širok spektar interaktivnih mogućnosti prilagođen profesionalcima, ali i potrošačima koji traže ideje za uređenje svog doma.

Što se sve događalo od pokretanja 16.3.2021. pogledajte ovdje.

Kako iskoristiti najviše od GROHE X platforme pogledajte u ovom videu.

Sveobuhvatna platforma brenda nudi informativne i inspirativne multimedijske sadržaje profesionalnim poslovnim partnerima i potrošačima tvrtke GROHE.

Prilagođen potrebama i interesima dotične ciljne skupine, nudi se prilagođeni program koji uključuje videozapise s uputama, pozadinske članke i sobe od 360° i ideje, koji posjetiteljima omogućuju uživanje u vrhunskim novim proizvodima.

Uz to, postoje i uzbudljivi video formati poput “Čaša vode s …”, u kojima različiti GROHE-ovi stručnjaci nude uvid u globalni brend iza “kulisa” ili “Wow of the Week”, u kojem je posebno inspirativan projekt ili nova tema koja se predstavlja svaki tjedan.

Iako posjetitelji mogu samostalno istražiti svijet GROHE-a, GROHE X također otvara nove načine interakcije: Poslovni partneri mogu koristiti platformu za dogovaranje sastanaka sa svojim prodajnim kontaktom i tako izravno razmjenjivati ​​informacije o inovacijama koje su upravo uvedene.

Budući da ste sada sigurno već prilično zainteresirani za GROHE X, najbolje je da pogledate ovaj kratki video u kojem su savjeti kako najbolje iskoristiti platformu.

Otkrijte što je sljedeće  i besplatno se registrirajte na grohe-x.com