Dom i vrt

Čarolija Božića je pred nama: Donosimo nekoliko kreativnih ideja za uređenje doma

PIŠE LIVING

Blagdani su vrijeme za obitelj, prijatelje, darivanje i, naravno, prekrasno uređen dom. Ako ste skloni kreativnom izražavanju i želite stvoriti božićnu čaroliju u svom domu, imamo sjajnu vijest za vas

Sezona darivanja i ukrašavanja je pred vratima. Domovi postaju topliji, veseliji i ispunjeni blagdanskim duhom. Božićne lampice, ukrasi i svjetleće svijeće unose toplinu i čaroliju u svaki kutak doma. Blagdansko uređenje idealna je prilika da se iskaže kreativnost. Bilo da se radi o izradi vlastitih ukrasa, aranžiranju vjenčića ili postavljanju svjetala, svaki detalj prilika je za stvaralački izražaj. Sve to podsjeća nas na radosti djetinjstva i tradicije koje čine Božić posebnim. Kako svaki dom postaje središnje mjesto okupljanja tijekom blagdana – dekoracije mu daju čarobnu moć u stvaranju nezaboravnih trenutaka.

Svaka godina donosi nove trendove u božićnom uređenju okućnica i interijera, a neki od ovogodišnjih su:

DIY projekti idealna su prilika za izražavanje kreativnosti i osobnosti. Osim toga, oni donose poseban osjećaj zadovoljstva i ponosa kada vidite svoje stvaralačke uratke koji krase vaš dom i okućnicu za blagdane.

Njuškalo se, osim za čaroban izgled vašeg doma, pobrinuo i za sigurnu, brzu i jednostavnu kupnju uz uslugu PayProtect, koja omogućava dostavu do kućnog praga, uz garanciju povrata novca ako predmet ne stigne ili stigne drukčiji od oglašenog, a u tijeku je i nagradna igra koja traje do 12. prosinca. Registrirani korisnici Njuškala, koji u razdoblju trajanja nagradne igre uspješno započnu i završe barem jednu transakciju koristeći uslugu PayProtect, mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada: električni bicikl, električni romobil ili voucher za Earthbound™Eco tenisice u vrijednosti od 300 eura.

Bez obzira na to želite li izraditi vjenčiće za vrata, božićna drvca, svjetlosne ukrase ili bilo što drugo što će oživjeti vaš dom i okućnicu za blagdane, ne morate lutati daleko. Svi materijali koje trebate za stvaranje čarobnoga božićnog ugođaja čekaju vas na jednome mjestu. Spremite se za DIY avanturu i stvarajte čarobne trenutke koji će obogatiti vaše božićne blagdane. Osim što ćete uštedjeti novac, doprinosite održivosti reciklirajući i prenamjenjujući stare stvari. Neka vaša kreativnost zablista ovog Božića i neka vaš dom odiše vlastitim, jedinstvenim šarmom. Sve što vam treba je nadohvat ruke – na Njuškalu.

Sadržaj donosi Living