Zabava

Odmor kakav trebate, za svaki novčanik!

KAMPIRANJE

Razmišljate o provođenju slobodnog vremena u pravom doticaju s prirodom? Daleko od hotelskih soba ili standardnih apartmana? Onda je kampiranje pravi izbor! Znaju to iskusni ljubitelji uživanja u hladu drveća koje im je zato postalo i životni izbor za godišnje odmore.

Buđenje uz pjev ptičica, valova ili druge relaksirajuće zvukove iz prirode, donosi doživljaje koji se dugo pamte. Bilo da se odlučite za kampiranje u šumi, na jezeru ili blizu morske plaže, istražili smo ponudu opreme za kampiranje, ali i raznih dodatnih sportskih i sličnih zabavnih rekvizita.

Jer odmor nije samo ležanje u ‘hammocku’ uz dobru knjigu i zvuk cvrčaka. Opuštanje se može vježbati i uz ribički štap, prijatelje zabaviti smiješnim facama na podvodnim fotografijama sa dva-tri metra ispod površine mora, a zamislite tek večernje razgibavanje električnim reketom protiv komaraca… Naravno, ne morate se u potpunosti odreći udobnosti – postoji čak i prijenosna perilica za suđe, pa nema brige nakon roštilja s velikim društvom.

U svakom slučaju, zato smo i istražili prijedloge za cool zabavu u dodiru s prirodom jer na Njuškalu uistinu svatko može pronaći nešto za svoj novčanik. Ruksak na leđa, šator pod ruku, možda i luftić u obliku pizze, pa avantura može početi!

Kamp kućica za odmor za dušu

Šator ili kamp kućica? Neki znaju odgovor na prvu, mnogi imaju oboje, ali jedno je sigurno – sa šatorom ili kamp kućicom uvijek možete jednostavno istraživati nove lokacije, bez predugog zadržavanja na jednom mjestu. S odabirom ne možete pogriješiti jer je čak i retro uvijek in, pogotovo ako volite nostalgiju koju nose kamp kućice iz 80-tih. Više pronađite ovdje.

Avantura i atrakcija u jednom: SUP daska

Poseban doživljaj održavanja ravnoteže i testiranja vaših fizičkih sposobnosti jamči SUP daska koja je posljednjih godina prava atrakcija na svakoj plaži. Pridružite se ljubiteljima veslanja dok stojite na dasci, za posebnu avanturu na vodi. Više pronađite ovdje.

Na plažu bez flaminga na napuhavanje?

Luftići su uvijek jamčili savršeno hvatanje boje, dok se fino ljuljuškamo na površini mora. I onda je krenula revolucija – od onih koji imaju specijalne držače za čaše i limenke do fascinantnih flaminga i labuda na kojima može sjediti i po nekoliko osoba, do cijele palete voća i povrća na napuhavanje. Više pronađite ovdje.