Zabava

Nema veće sreće nego kad te cijene!

ZADOVOLJNI KORISNICI

Mislim da vam ne moram previše pričati o tome koliko volim ovo što radim. Spajam ljude, pomažem im riješiti se stvari koje ne trebaju ili ih zamijeniti za stvari koje trebaju, pokrenuti poslove pa čak i proširiti horizonte... Ali, kao svi, i ja se ponekad pitam ima li to sve smisla.

Onda otvorim svoj inbox, pročitam što mi sve pišete, a dan postane vedar, topao i sunčan, neovisno o stvarnom vremenu. Mogu samo reći hvala i podijeliti par divnih riječi i nešto slatkiša koje sam dobio kao znak zahvale:

Njuškalo je brži od munje

Recimo, Glen iz Poreča oduševljen/a je brzinom kojom je prodao svoju plejku: “Svaka čast cijelom njuškalo timu, da ja u sat vremena prodam svoj proizvod, a u 2 sata se vratim kući s lovom”. Hvala Glen. To nema puno veze sa mnom, vjerojatno si stavio prenisku cijenu :))) Drago mi je da sve radi kako treba i sretno s daljnjim prodajama. Možda je bolje da nemaš plejku, samo se igraš, umjesto da njuškaš nešto korisno.

Njuškalo mijenja živote nabolje

Ako je vjerovati Maji iz Karlovca, koja kaže: “Zahvaljujem na dobroj poslovnoj suradnji, poklonu , a najviše na besplatnim oglasima, s kojima ste promjenili život velikom broju ljudi”, čini se da sam postao neizostavan dio života svih vas koji ovo čitate. Neki kao Vedran “više volimo čačkati po vašem oglasniku nego čitati trule portale s još trulijim vijestima iz drage nam Domovine”, što mi je jasno. I ja se ponekad samo naljutim, rastužim, pa onda ugrizem ili lajem na krivu osobu. Hvala! Trudimo se svi da vam budemo što više od koristi i pri ruci.

Upalo mi je nešto u oko

Ima i porukica koje malo stisnu grlo, zamagle oči i natjeraju me da progutam knedlu, kao ova od Josipe: ” Zahvaljujući vama već par mjeseci uspijevam plaćati račune, a meni to puno znači”. Josipa moja, nadam se da te u budućnosti čeka neki super posao ili makar dobitak na Lotu, da se više ne brineš za plaćanje računa. Mi smo tu, pomažemo kako znamo i smišljamo načine da učinimo i više. Promisli malo, možda uspiješ pokrenuti neki Njuškalo biznis, kao recimo Tina:

“Preko Vas je krenuo moj biznis, bez vas bih propala! Ma obožavam Njuškalo, blažen dan kada ste došli.”

Neću politiku u mojem butiku

Uvijek se nađe i koja lijepa riječ za naše političare i “drž-nedaj” službe, iako ne znam kako oni tu spadaju: ” Da su u ovoj državi svi ažurni kao ti, mi bi samo brali ruže”, riječi su nepoznatog autora koji voli cvijeće. Kakvo cvijeće, da su svi ažurni kao ja, brali bi kobasice.

Njuškalo liječi hrčke

Ne, ne, nisam veterinar i ne mogu vam pomoći ako vašeg hrčka boli zubić, ali ako ste od onih koji skupljaju stvari sa ceste i pune sobe do stropova, uzmite fotić u ruke i slažite ih na Njuškalo umjesto na tavan, jer:” Uz vas sam se riješio svega i svačega nakupljenog mojim dugogodišnjim hrčak-sindromom. Uz vašu pomoć uspjevam plaćati izvanredni studij i doprinosim kućnom budžetu kao nezaposlena osoba.” Ako ne vjerujete meni, poslušajte Gabrijelu: ” Nije loše dobiti koji novčić za nešto što misliš da ti samo zauzima prostor.” ili Šile, u stihovima:

Ti rasteš i s danom si veći
I dalje naš standard nam liječi.

Webom nas uspješno oglasi,
pa nekog i iz krize spasi.

A što da vam kažem? Punite mi srce dobrom energijom kao vrijedni mravi, cvrčci i hrčci. Napuhao sam se kao veliki balon sreće, evo zapleo sam se u luster i trebat će tjedni da se spustim. Ne brinite, neću se uobraziti, samo još bolji, brži i efikasniji biti.

I Vedrane, radimo na onim boljim filterima 😉