Od glave do pete

Počela je Guccimanija, pronjuškaj što se nudi!

GUCCI NA NJUŠKALU

Dugoočekivani filmski spektakl House of Gucci, s Lady Gagom i Adamom Driverom u glavnim ulogama, konačno se prikazuje i u kinodvoranama diljem Hrvatske, a kultni uzorak luksuznog talijanskog modnog brenda ponovno je među najtraženijima.

Iako nije za svaki džep, modni detalj poput torbice, remena ili naočala s Gucci potpisom na mnogim je listama želja pod ovogodišnjim božićnim drvcem. Pronjuškali smo najbolje ponude među oglasima, u kojima su cijene i do 60 posto niže od onih u trgovinama, za one koji si ipak žele priuštiti pravi Gucci potpis, ali po povoljnijim cijenama.

Na Njuškalu se tako može naći nekoliko originalnih Gucci torbica koje su nošene najviše dva puta pa nemaju nikakvih tragova nošenja. Među popularnijim modelima je ova torbica iz linije Marmont, za koju je ovdje potrebno izdvojiti 3700 kuna, a inače stoji 1250 eura.

Dostupan je i sportski model iz iste linije za koju prodavač traži 8500 kuna, ali i nekoliko torbica prepoznatljivog Gucci uzorka, čije se cijene u oglasima kreću od 1250 do 5800 kuna ovisno o modelu i dimenzijama.

Za večernje prilike tu je i elegantna crna Gucci clutch torbica, koja je oko 2000 kuna povoljnija nego u trgovini.

Ljubiteljicama vintage modela mogla bi za oko zapeti ova Gucci torbica, kakvu više u trgovini i nije moguće kupiti, ali se ponekad pojavi u prodaji u preowned kategorijama svjetskih online trgovina luksuznim brendovima poput Farfetcha.

Osim Gucci torbica, na Njuškalu su dostupni i drugi originalni dodaci slavnog brenda, poput upečatljivog remenja ili novčanika, također po cijenama nižim od onih u trgovini. Nama su za oko posebno zapele i ove rukavice, koje će podići svaku zimsku kombinaciju, a u trgovinama su oko 700 kuna skuplje.

 

Njušim li ja to tvoj komentar?