Kućni ljubimci

Udomi svog novog prijatelja!

NAPRAVI DOBRO DJELO

Napokon, napokon, napokon... Napokon! Hvala svima! Hvala mojoj mami, tati, mojim najbližima. Hvala Friskiesu! Hvala Purini! Hvala dobrim ljudima iz Noine Arke! Hvala mojim prijateljima! Hvala svima vama koji ćete udomiti moje prijatelje! Presretan sam da ćete vi, dobri ljudi, upoznati mog prijatelja lijenog Alfa, uhatog Floyda, nježnu Monu... Rikija i Rikija, kojeg zovemo Riki Dva. Drago mi je što će netko postati najbolji prijatelj s mojim najboljim prijateljem Vomijem! Vomi, drž' se i javljaj mi se!

Slobodno kliknite na naš Njuškabook i pronađite svoju srodnu dušu koja će vas uvijek saslušati, razveseliti se svakom vašem dolasku i uljepšati vam svako jutro. Svi vi, koji udomite nekog od mojih prijatelja, dobit ćete 18 kilograma hrane za pse i besplatan prvi pregled u veterinarskoj ambulanti Galavet. Vjerujem da će to biti početak jednog divnog prijateljstva.

Ako bilo koji od mojih prijatelja bude neposlušan, u što čisto sumnjam, slobodno mi javite. Jole, tebi govorim. Ako budu dobri, u što sam siguran, slobodno mi pišite, šaljite slike i filmiće. Dok ovo pišem, srce mi tuče koliko sam uzbuđen. Ako ste neodlučni, pišite mi pa ću vam poslati njihove životopise. Sve su to fini psi iz finih obitelji. Evo, recimo, Beker je ljubitelj tenisa, točnije teniskih loptica pa ga svi zovu Boris. Zorro je pas koji najljepše laje. Poznat je po svom baršunastom lavežu od pošte u Branimirovoj do ispostave Čulinec. Tina i Zan su kao jedno. Možete ih zvati i Zina i Tan. Mala… Ah… Mala je moja ljubav najveća. Zapravo, nema smisla da ih izdvajam, to su sve divni… Skoro sam napisao ljudi 😉 Sve su to divni psi, spremni za sate i sate druženja.

Završavam ovaj tekst ponosan što će najbolja četveronožna bića pronaći najbolje dvonožne prijatelje.

Hvala vam!