Dom i vrt

Top 3 prednosti malog stana u potkrovlju

PROMO

Mali stan u potkrovlju može osigurati idealan život ispunjen ugodom. Ovakav stan sa sobom nosi prednosti kao što su privatnost, lakše slaganje prioriteta i organiziranost prostora s obzirom na manju količinu predmeta i namještaja. Ono što svakako veseli je činjenica da je od sada i u malom stanu s kosim krovom moguće imati još više privatnosti ugradnjom vanjske rolete. Saznajte 3 prednosti života u malom stanu.

Prednosti malog stana

  1. Određivanje prioriteta
  2. Manje dodatnih troškova i manje kvadrature za čišćenje
  3. Privatnost i mir

Određivanje prioriteta za uređenje prostora malog stana

Prilikom uređenja malog stana u potkrovlju ograničenost prostora često predstavlja problem. S druge strane za razliku od velikih prostora troškovi za namještanje, uređenje i održavanje su manji. U malom prostoru potkrovlja lakše je odrediti prioritete, no potrebno je uređivati planski. Prilikom izbora namještaja važno je razmisliti koje stvari su nužne kako bi stan bio funkcionalan, koje stvari su potrebne da bi se zadovoljio Vaš način života te koje stvari je moguće imati, ali nisu od velike važnosti. Trik je razmišljati praktično i kreativno kako bi mogli iskoristiti maksimum prostora.

Manje dodatnih troškova i čišćenja malog stana

Manji prostor stana iziskuje veću potrebu za racionalnim uređenjem. Manje će te trošiti na nepotrebne komade namještaja i ukrase za stan. Dodana ušteda je i na grijanju, mali stan sa dobrom izolacijom i kvalitetnim prozorima se izuzetno brzo zagrije što zimi uvelike utječe na budžet. Što je stan manji to je i manje posla oko čišćenja i uređivanja, a to znači da ćete imati više vremena za sebe i druge.

Privatnost i mir malog stana

Mali stanovi u potkrovlju su idealno mjesto za izbjegavanje znatiželjnih pogleda iz susjedne kuće ili zgrade. Za dodatnu privatnost vaš krovni prozor možete upotpuniti vanjskom roletom. Ugradnja VELUX vanjske rolete donosi mnoge pogodnosti. VELUX vanjska roleta SOFT zamračuje i štiti od topline, a vanjska roleta ALU čuva toplinu doma zimi i štiti od ljetne vrućine, potpuno zamračuje prostoriju u bilo koje doba dana i ima zvučnu  izolaciju. S obzirom na visinu na kojoj je ugrađen krovni prozor, a i koliko često treba podešavati položaj rolete, ponuđena su tri načina rukovanja: ručno, daljinsko upravljanje s električnim napajanjem i daljinsko upravljanje sa solarnim napajanjem. Ukoliko odlučite kupiti VELUX vanjsku roletu u razdoblju 14.09. – 16.10.2020. VELUX vam osigurava besplatnu stručnu ugradnju! Rolete možete kupiti u VELUX web shopu www.veluxshop.hr, besplatni telefon 0800 600 400.