Dom i vrt

Kako do idealno uređenog doma?

PROMO

Prepustite se stručnjacima iz Möbel Land-a za dom iz snova. Želite li dom iz snova, ne morate tratiti svoje vrijeme i satima pretraživati web stranice o arhitekturi i dizajnu interijera jer  Möbel Land  nudi praktično rješenje za vas poput besplatnih usluga 3D projektiranja, stručno savjetovanje, dekoriranje i izmjeru prostora za izradu namještaja po mjeri.

Oslobodite se stresa i briga jer vam na raspolaganju stoji stručno osoblje koje će vam  predstaviti trendove u dizajnu interijera i osmisliti vaš idealan životni prostor.

Stručno savjetovanje uključuje kompletno uređenje doma prema željenom stilu, pri izboru ekskluzivnog namještaja ili namještaja rađenog po mjeri, zidnih tapeta, bogate ponude podnih obloga, do zavjesa i besplatne usluge dekoriranja.

Nakon što predstavite vašu ideju, prostor, kvadraturu i troškove na koje ste spremni, na kućnu adresu vam stiže stručno osoblje koje će kroz razgovor s vama o svakom detalju, razgledati prostor koji želite preurediti i dogovoriti buduće korake.

Putem 3D projektiranja interijera koju obavljaju djelatninici Möbel Land u vašem domu, omogućit će se lakša vizualizacija zamišljenog prostora, a vaša vizija pretvoriti će se u stvarnost. Stručnjak dekorater pomoći će vam da izrazite svoju kreativnost na najbolji mogući način i  putem atraktivnih detalja istaknuti posebnost svakog vašeg kvadrata.

Preostaje vam samo da dogovorite još jednu u nizu usluga po mjeri, a to je dostava –„just in time“ i vrhunska montaža svih elemenata kuhinje i kućanskih uređaja.

Uz  već spomenute pogodnosti,  aktualan je i popust od 30% na  EWE kuhinje, austrijski brand  poznat na tržištu kao simbioza dizajna i multifunkcionalnosti, ekskluzivno dostupan u Möbel Land-u,  Westgate Shopping City.

Više o svemu spomenutom potražite na mobel-land.hr