Dom i vrt

4 savjeta kako da se apartman istakne od konkurencije

PROMO

S ponudom od  +100 tisuća nekretnina za iznajmljivanje u Hrvatskoj, može se činiti teško istaknuti u moru iznajmljivačke ponude, ali uz dobar dizajn interijera i pravi odabir atraktivnog i funkcionalnog namještaja, apartman se može bezupitno odmaknuti od konkurencije. Ako je apartman prazan jer prvi put kreće u adaptaciju i iznajmljivanje ili je postojeće uređenje apartmana dotarijalo i žudi za promjenom, vrijeme je za planiranje budžeta i kretanje u realizaciju.  Namještaj Mima donosi 4 savjeta kako da apartman postane privlačan i isplativ, a vlasnici bezbrižni jer će recenzija apartmana rasti, a “gosti u prolazu”, postati gosti koji se svake godine iznova vraćaju.

1.Stvorite vizualno privlačan prostor 

Htjeli mi to priznati ili ne, čovjek je vizualno biće i uvijek odabire što je njemu lijepo. Zato je važno investirati u lijep dizajn koji će privući gosta da klikne na oglas apartmana, a potom listajući fotografije odabrati vaš apartman. Veliki broj iznajmljivača kupuje jeftiniji namještaj ne obazirući se na njegov izgled, no investiranje u malo skuplji ali i ljepši dizajn može znatno podignuti raspoloženje prostora i povećati rezervacije. Kuhinja će zauzeti najveći dio prostora i ima veliki utjecaj na odabir ostalog namještaja, zato odaberite kuhinju koja će ostvariti “wow” efekt u prostoru i očarati sve goste. Za skromnije budžete povoljniji odabir su blok kuhinje ili modularne kuhinje, a kuhinje po mjeri su za one s malo većim budžetom koji žele investirati u kvalitetu, dugoročnost i dizajn. No, ako nemate iskustva u uređenju i potrebna vam je pomoć, Mima u svojoj ponudi ima besplatnu uslugu “pitaj dizajnera” koji vam mogu pomoći pri uređenju sa željenim budžetom.

Blok kuhinja Alessia

 

Elegantna kuhinja Amelie

  1. Stvorite pravi osjećaj doma uz pomoć dekoracije

Stvorite ugodan ambijent, neka se gosti osjećaju kao da su došli u svoj dom. Za pravi osjećaj doma, obogatite apartman dekoracijom. Na kutnu garnituru ili trosjed dodajte par jastuka kako bi garnitura izgledala udobnije. Zavjese mogu odigrati veliku ulogu u osjećaju osvjetljenja u prostoru, zato odaberite zavjese u toplim, neutralnim bojama za dodatan osjećaj komfora. Također je važno da je vaša apartmanska kuhinja dobro opskrbljena priborom i posuđem za jelo, čašama, šalicama i čašama za vino;  svime onime što gost i sam posjeduje doma. Stvorite osjećaj topline i dobrodošlice u svome apartmanu dodavanjem jednostavnih i elegantnih Reanna lanterni koje su dostupne u svim veličinama, pa tako možete postaviti manju lanternu na stolić u dnevnoj sobi, a veću na pod i tako međusobno povezati elemente interijera. Nemojte zaboraviti na dodatne vrijednosti koje gostima znače puno. U poslužavniku Rectangular gostima ostavite voća ili kolača iz lokalne slastičarne kako bi se osjećali dobrodošli, te im ostavite na raspolaganje društvene igre da se mogu zabaviti u kišnim danima.

Dekoracija za uređenje

3.Osigurajte udobnost

Gosti dolaze na odmor te im je važno osigurati udobnost tijekom boravka. Pitate se kako osigurati udobnost? Odabirom kvalitetne garniture, ali i kvalitetnog kreveta i madraca gdje će osjećati potpuni komfor. Kod opremanja apartmana važno je da garnitura ima ugodno sjedište,  mogućnost razvlačenja u ležaj za spavanje čime osiguravate dodatni ležaj, ali i sanduk za stvari i posteljinu u koji možete dodati dodatnu posteljinu kako bi vaši gosti uvijek na raspolaganju imali čistu u slučaju da se trenutne zaprljaju – nesreće se događaju. U Miminoj ponudi kutnih garnitura mogu se pronaći kutne u različitim dimenzijama, bojama i s različitim funkcionalnostima po pristupačnijim cijenama, kao što je kutna garnitura Gea. Ako je apartman skromnijih dimenzija, potpuni komfor osigurati će Sofa bed, trosjed s madracem koji pruža udobnost spavanja poput kreveta.

Kutna garnitura Gea

4.Održavajte čistoću

Nije tajna da ocjena čistoće apartmanskog objekta utječe na odluku gosta hoće li rezervirati apartman. Za lakše održavanje čistoće birajte tkanine i materijale koji ne zahtijevaju puno brige. Kod kuhinja, ravne fronte su idealan odabir jer se lako prebrišu krpom, a tkanine na garnituri  kao što su pet friendly, water repellent i easy clean uštedjeti će vrijeme čišćenja, a pritom biti besprijekorne. Water repellent tkanina je presvučena posebnom zaštitom koja stvara sloj koji štiti od brze apsorpcije tekućine. Umjesto da se odmah apsorbira, voda se kondenzira na površini tkanine. Pet friendly tkanina je presvučena dodatnom zaštitom koja minimizira ostanak dlaka kućnih ljubimaca na garnituri. Easy clean tkanina posjeduje tehnologiju sa nanočesticama koja vam omogućuje da mrlje očistite koristeći samo vodu. Ovisno o prednosti koje smatrate da su prioritetne možete odabrati garnituru, dvosjed ili trosjed s nekim od navedenih karakteristika ili njihovom kombinacijom. Kutna garnitura Bens jedna je od Mima kutnih garnitura koja može biti tapecirana water repellent, pet friendly i easy clean tkaninom koje vam jamče održavanje čistoće apartmana.

Kutna garnitura Bens

Uređenje apartmana na način koji će privući rezervacije gostiju u moru iznajmljivačkih ponuda nije nimalo lak zadatak, ali vjerujemo da će vam ovi savjeti za uređenje pomoći da se vaš postojeći ili novi interijer istakne u toj ponudi. 

Potražite spomente proizvode online i saznajte više informacija o njima. Ukoliko niste sigurni kako bi se određeni namještaj ukomponirao u vaš apartmanski interijer,  obratite nam se putem besplatne online usluge Pitaj dizajnera. Pitaj dizajnera online je usluga Namještaja Mima koja je dostupna svima koji imaju nedoumice pri uređenju apartmanskog ili životnog prostora.