Zabava

Nova Leidi 660 za moreplovce sa stilom!

PROMO

Nova Leidi 660 predstavlja pravi mali obiteljski krstaš koji će mnogi željeti na svom vezu. Brod je namjenjen obitelji s djecom, starijem paru ili za uživanje u višednevnoj ribičiji s prijateljima i pružit će najveću udobnost u plovidbi, na sidru, a vlasnika će učiniti ponosnim u svakoj lučici i marini.

Maksimalna iskorištenost trupa strvorila je prostor u potpalublju koji se može uspoređivati sa znantno duljim plovilima, a već tradicionalna posvećenost brodogradilišta završnoj obradi i u najmanjim detaljima, jamac su da će Leidi 660 postati predvodnik u ovoj klasi plovila.

Dizajn prati smjernice postavljene kod većeg modela, Leidi 800, s krovom retro stila u boji trupa i integriranim solarnim pločama. Bočni prozori maksimalnih dimenzija omogućavaju obilje svjetlosti i veći užitak u plovidbi, dok jedno vjetrobransko staklo povećava preglednost i sigurnost kao i na većem modelu.

 

Bolju prozračnost i više dnevne svjetlosti osiguravaju jpš četiri prozora na prednjem dijelu kabine (najviše u klasi). U odnosu na prethodni model, Leidi 660 može se pohvaliti i boljom iskoristivošću prostora. U unutrašnjosti nema neiskorištenog prostora, ali niti nepotrebnih dodataka, što Leidi 660 odmah na prvi pogled čini udobnom i preglednom.

Kao i kod svih Leidi modela, i kod novog 660 veliki je plus sama plovidba – izvedba bez zamjerke, čak i u izazovnim uvjetima, koju će posebno znati cijeniti pravi brodoljupci i koja ovo plovilo bez dvojbe čini izvrsnom dugoročnom investicijom.

 

Njušim li ja to tvoj komentar?