Turizam

Milijarda eura, 61.000 kristala, uzbudljiva šetnja iznad mora i umjetna inteligencija nazvana »Zoe«. To je MSC Bellissima.

PROMO

Više od dvije godine su radnici u francuskom brodogradilištu gradili 172.000 tona težak, dobrih 315 metara dugačak i 67 visok brod MSC Bellissima koji je prvi put zaplovio u ožujku 2019. godine.

Ovaj prekrasan kruzer ima sve što putnici očekuju od udobnog, modernog broda za krstarenje, a dodatno će se oduševiti i ljubitelji tehnologije. Naime, radi se o prvom brodu koji u svakoj kabini ima posebnog člana posade, a to je pametna pomoćnica „Zoe“.

Dizajn

Brod je poseban i po unutarnjoj promenadi iznad koje vidite ogroman LED zaslon površine 480 kvadratnih metara, koji stvara posebnu atmosferu sa zalascima sunca, zvjezdanim nebom ili prikazom apstraktnog stropa iz Sagrade Familie ili Sikstinske kapele i slično.

Pod uvijek drugačijim „LED nebom“ nalaze se brojne trgovine, restorani, barovi i slastičarnice. Na brodu je čak 20 barova i 10 različitih restorana.

Blještava unutrašnjost broda je odlična kulisa za sve, koji žele obogatiti svoje društvene profile glamuroznim fotografijama. Među dizajnerskim interijerom već tradicionalno stoji i „tipično MSC“ stubište – 96 stepenica u kojima blješti 61.000 Swarovski kristala.

Tehnologija i udobnost

Za udoban smještaj na brodu možete odabrati „kraljevsku“ verziju suite ili pristupačnije kabine s balkonima ili prozorima.

U kabini će Vas uz prekrasan interijer i najudobniji krevet dočekati i „Zoe“, koju možete pitati za sve informacije vezano na kabinu, događaje na brodu i slično. Samo izgovorite „ok, Zoe“ i postavite pitanje. Ukoliko Zoe ne zna odgovor, uputit će Vas na recepciju. Sa Zoe trenutno možete pričati na sedam različitih jezika – engleski, španjolski, njemački, talijanski, francuski, portugalski i kineski.

Vrhunska kulinarika

No, na brodu se nisu pobrinuli samo za ljubitelje tehnologije, već i za prave gurmane. Hrana je dostupna tijekom skoro cijelog dana odnosno 20 sati na dan. Pored klasičnih mediteranskih jela i internacionalnih specijaliteta možete uživati i u delicijama iz Sushi bara te Teppanyaki restorana, specijaliziranog „steak“ restorana – Butcher’s Cut ili u Tapas restoranu, kojeg vodi chef s dvije Michelinove zvjezdice, Ramon Freixa.

Na svoje će doći i ljubitelji slatkog, naime svjetski priznati i nagrađivani majstor slastica Jean Philippe Maury na brodu stvara svoja čokoladna umjetnička djela.

Aktivnosti

Uz svu tu vrhunsku prehranu postoji velika mogućnost da se s putovanja vratite s kojim kilogramom viška. Dobra vijest je da je pored svakodnevnog istraživanja gradova i na brodu puno mogućnosti za rekreaciju.

Na brodu MSC Bellissima je na raspolaganju Arizona Aqua Park, gdje su među ostalim zabavnim sadržajem i tri tobogana. Tu je i „himalajski“ viseći most za željne adrenalina, koji žele hodati 60 metara iznad mora. Na raspolaganju Vam je i staza za trčanje, velika teretana i fitness s različitim spravama, igralište za košarku, nogomet, kuglanje, više različitih bazena… A za odmor nakon napornog dana čeka Vas veliki Spa centar, gdje si možete priuštiti različite saune i masaže.
Uz sve to iskušajte vožnju pravim simulatorom Formule 1, dok su za djecu na raspolaganju igraonice sa brojnim sadržajem i zanimljivostima kao i animacijom za različite uzraste.
Navečer ćete moći sami ili s društvom i obitelji uživati u odličnim predstavama u kazalištu te čak u svjetski poznatim predstavama Cirque du Soleil, koje se može vidjeti samo na nekoliko MSC brodova.

Iskoristite povoljne ponude na www.svijet-krstarenja.hr i odmah nas kontaktirajte na 01/554 2 300 ili info@svijet-krstarenja.hr

Njušim li ja to tvoj komentar?