-->
Tehno

Široka lepeza usluga donosi bolju organizaciju života i neodoljive pogodnosti

PROMO

Aircash aplikacija svojim korisnicima omogućuje da trenutačno i samo jednim klikom uživaju u širokoj lepezi usluga, bez ikakvih naknada i uz razne bonus programe. Neovisno o tome spadaš li u skupinu vječnih putnika ili si osoba vezana za telekomunikacijske usluge i uživaš u igranju video igara, a usput trebaš podmiriti i tekuće račune, unutar naše aplikacije nalazi se sve što ti je potrebno .

Aircash aplikacija je tvoj digitalni novčanik

Ipak se radi o financijama i novcima i zato Aircash mora biti siguran jer je regulirana institucija za elektronički novac s odobrenjem izdanim od Hrvatske narodne banke koja vrijedi u svim zemljama članicama Europske Unije. Istodobno Aircash je simpatična i jednostavna mobilna aplikacija koja omogućava široki spektar financijskih usluga, od slanja i primanja novca iz zemlje i inozemstva, raznih plaćanja, inovativne usluge podizanja novca na bankomatima, a bez kartice i računa u banci, uz usluge koje ćemo ti ovdje predstaviti.

Kako bi uživao u svim uslugama potrebno je imati sredstva na svom Aircash novčaniku, koja možeš položiti gotovinom na svim kioscima Tiska i na Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske ili putem svih kreditnih i debitnih Visa, Maestro i MasterCard kartica iz Hrvatske i inozemstva. Podatke o kartici spremaš samo prvi puta, a svaki sljedeći plaćaš samo jednim klikom. Svi navedeni načini su trenutačni i naravno bez ikakve naknade .

Kada je Novčanik spreman za korištenje, vrijeme je za uživanje u svim uslugama Aircash aplikacije.

Plati račune odmah, ali na kredit

Skeniraj barkod s bilo kojeg komunalnog računa i Aircash će odmah izvršiti plaćanje u tvoje ime i za tvoj račun. Račun će biti odmah podmiren (najkasnije slijedeći radni dan) i biti će ti izdana službena potvrda u pdf formtu. Ako si svoj Aircash novčanik napunio kreditnom karticom, to znači da si ćeš platiti tek krajem mjeseca, a račun si podmirio odmah. Aircash ti omogućava plaćanje računa na kredit.

Omogući svojima igru koja traje uz Playstation i Aircash

Djeca, prijatelji, dečko,…, igraju Playstation? Onda oni znaju što znači kada im žurno treba Playstation bon jer hoće nove shieldove za Fortnite ili Call of Duty. Ili hoće odigrati Fifu na multiplayer, ali nemaju PS Plus članstvo? Ne brini, Aircash je vjerojatno jedina digitalna platforma u Hrvatskoj i šire koja omogućava kupnju PS bona ili Plus članstva (180 i 365 dana) doslovno jednim klikom iz Aircash aplikacije. I dodatno ti daruje 10 kuna bonusa pri prvoj kupnji. Kopiraj kod i unesi ga u svoju plejku, jer igra uvijek traje.

Putuješ? Nadoplati ENC i plati parking

Već je poznato da uz Aircash možeš uvijek provjeriti stanje svog ENC uređaja i nadoplaćivati ga jednim klikom. Kupnja bona na pumpi, pretipkavanje, slanje SMS poruke, unos ENC koda svaki puta je stvar prošlost. U Aircash unesi kod ENC uređaja samo prvi puta i svaki ostali puta jednim klikom provjeri stanje i napravi trenutačnu nadoplatu. I zaradi 50 kuna prvi prvoj nadoplati. Pravne osobe će dobiti R1 račun na e-mail, što čini uslugu posebno atraktivnu za njih.

Sve isto vrijedi i za parking. Unesi registraciju i željeni naziv vozila i klikom plati. U svim većim gradovima u Hrvatskoj, a popis se stalno širi. E da, i zaradi 10 kuna bonusa pri prvom plaćanju.

Zašto kupovati bonove za telefon? Automatski nadoplati uz Aircash

Korisnik se telefonskih Simpa, Bonbon, A1 ili Tomato bonova? Odlazak na kiosk po njih neka bude stvar prošlosti. Samo unesi svoj broj telefona i odaberi željeni iznos nadoplate i kredit će biti odobren na tvoj telefonski račun odmah. Možeš nadoplatiti račun i svom prijatelju, curi ili kome god ti hoćeš. Odmah i bez naknade.

Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik

Aircash je prvi hrvatski digitalni novčanik koji nudi magičnu dimenziju korištenja bogatih usluga, a bazira se na jednostavnom, brzom i sigurnom provođenju transakcija. Dodatna pogodnost  krije se u ostvarivanju popusta i bonusa pri nadoplatama ili plaćanjima usluga, a osim uštede novca korisnik prije svega štedi svoje vrijeme i osigurava si slobodu upravljanja financijama i izvršavanja svakodnevnih obaveza. U zadnjih nekoliko dana broj Aircash korisnika dosegao je brojku od 100.000 kuna koji su u travnju obavili više od 50 milijuna kuna plaćanja.

Oni vjeruju i zadovoljni su, zato preuzmi Aircash aplikaciju na Google Play ili App Storeu i uživaj u svim mogućnostima koje ti ona pruža.

Njušim li ja to tvoj komentar?