Novosti

Nova Leidi 660 za moreplovce sa stilom

PROMO

Nova Leidi 660 predstavlja pravi mali obiteljski krstaš koji će mnogi željeti na svom vezu.

Brod je namjenjen obitelji sa djecom, starijem paru ili za uživanje u višednevnoj ribičiji sa prijateljima i pružiti će najveću udobnost u plovidbi, na sidru, a vlasnika će učiniti ponosnim u svakoj lučici i marini.

Maksimalna iskorištenost trupa stvorila je prostor u potpalublju koji se može uspoređivati i sa znatno duljim plovilima, a već tradicionalna posvećenost brodogradilišta završnoj obradi i u najmanjim detaljima,jamac su da će Leidi 660 biti postati predvodnik u ovoj klasi plovila.

Dizajn prati smjernice postavljene kod većeg modela, Leidi 800, sa krovom retro stila u boji trupa i integriranim solarnim pločama. Bočni prozori maksimalnih dimenzija omogućavaju obilje svjetlosti i veći užitak u plovidbi, dok jedno vjetrobratrobransko staklo povećava preglednost i sigurnost kao i na većem modelu.

Bolja prozračnost i više dnevne svjetlosti osiguravaju još četiri prozora na prednjem dijelu kabine(najviše u klasi). Koncipiran da omogući višednevnu plovidbu nudeći dovoljan broj kreveta za tri odrasle osobe ili dvoje odraslih s djecom. Ponuđene su dvije verzije – s odvojenim toaletnim prostorom ili sa integriranim wc-om ispod kreveta čime je omogućena veća spavaona i monovolumenski prostor u potpalublju.

Njušim li ja to tvoj komentar?