Novosti

Njuškalova sigurna dostava – opcija koju želiš iskoristiti

OD VRATA DO VRATA

Upravo si prodao/la si predmet iz svog oglasa, a ne da ti se ići u poštu i gubiti vrijeme čekajući u dugim redovima?! Nema problema – Njuškalo ima brzo, jednostavno i jeftino rješenje za tebe! Udobno se zavali u svoj kauč i sa samo nekoliko klikova na laptopu ili svom mobilnom uređaju pojednostavni život sebi i svakom svom kupcu!

Njuškalovu opciju dostave “od vrata do vrata” možeš aktivirati vrlo brzo i jednostavno. U obrascu za odabir usluge dostave (kojem češ pristupiti putem svog korisničkog računa Moje Njuškalo), klikni Dostava i izaberi oglas svog predmeta koji tvoj kupac očekuje s nestrpljenjem. Obrazac s detaljnim uputama čeka te nakon što klikneš na link Naruči dostavu. Naravno, pritom dobro pazi da su svi podatci koje unosiš ispravni. Kada si spreman/a i tvoj je paket sigurno zapakiran, dostavljač dolazi na tvoj kućni prag u dogovoreno vrijeme, preuzima paket i dostavlja ga tvom kupcu direktno na njegova vrata. Kupac potom plaća dostavljaču otkupninu koja će biti proslijeđena na tvoj račun nakon što istekne 48 h reklamacijskog roka. Na ovaj način svaki je kupac zaštićen i siguran, s pravom da unutar dva dana reagira, ako bilo što s otkupljenim predmetom nije uredu.

Ovaj način slanja i preuzimanja pošiljke ne samo što će privući kupca, jer i sam neće morati uložiti nikakav napor, već mu dodatno pruža osjećaj sigurnosti i kontrole nad cijelim procesom. Upravo zato odaberi opciju Mogućnost dostave ili Dostava uključena u cijenu i tvoj će oglas dobiti oznaku sigurne dostave. Oznaka Dostava uključena u cijenu privući će kupce jer će tako odmah imati uvid u konačnu cijenu koju moraju platiti, a tvoj će oglas dobiti posebnu oznaku na listi oglasa.

Ali to nije sve! Postani Njuškalov registrirani korisnik i slanje u ambalaži Overseas Expressa za tebe će biti 20 posto jeftinije, bez naknade za slanje pouzećem od 7 kn. Ambalaža je besplatna, a cijena je ista za cijelu Hrvatsku i ne ovisi o masi paketa. Uključuje dva dolaska, na primjer ako primatelja nema doma prvi put, dostavljač dolazi ponovno. A za slanje tvog paketa nudimo ti različite ambalaže za gotovo sve vrste, forme i veličine premeta koje ćeš uspješno prodati zadovoljnim kupcima!

  • Ambalaža „Letter“ (34 x 24 cm) Služi za dostavu važnih dokumenata, CD-a, DVD-a, USB-a, promo materijala, flyera, brošura i sl. Cijena je ista bez obzira na destinaciju i masu.
  • Ambalaža „Box S“ (23 x 15 x 20 cm) Služi za predmete poput sušila za kosu, mobitela, manje knjige, punjača za mobitel, manjih igračaka, jednih hlača ili zimske veste, manjeg plišanog medvjedića. Cijena je ista bez obzira na destinaciju i masu.
  • Ambalaža „Box M“ (29 x 22 x 20 cm) Služi za predmete poput nekoliko knjiga formata A4, jedno ili dva glačala za rublje, dva manja ili jedan veći toster, četiri para hlača ili do 10 majica kratkih rukava. Cijena je ista bez obzira na destinaciju i masu.
  • Ambalaža „Box L“ (44 x 30 x 20 cm) Služi za predmete poput dva veća sušila za kosu, 5 knjiga formata A4, jedan ili dva para cipela, manja deka, netbook, ruksak, kućni ogrtač. Cijena je ista bez obzira na destinaciju i masu.
  • Ambalaža „Box XL“ (44 x 30 x 40 cm) Služi za predmete poput kompaktnog kućnog pisača, kuhinjskog multipraktika, vreće za spavanje, laptopa, nekoliko većih enciklopedija. Cijena je ista bez obzira na destinaciju i masu.

Isprobaj već danas Njuškalovu opciju sigurne, brze i jednostavne dostave i osiguraj dugotrajno povjerenje svih svojih sadašnjih i budućih kupaca!

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment