Njuškalo piše

Toplice i bazeni za mokri završetak ljeta!

JOŠ MALO KUPANJA

Često spajajući ugodno s korisnim, ovog sam ljeta zaista posjetio dosta mjesta na našoj lijepoj obali. Kupanje i izležavanje na plaži došlo mi je kao naručeno nakon višemjesečnog njuškanja, no obveze su ipak tražile da se vratim svojim oglasima. 

Počeo sam onda razmišljati kako upotpuniti slobodno vrijeme do kraja ljeta u duhu osunčanih dana pa sam i za vas, moji njuškalovci, osmislio nekoliko prijedloga. Ovog me puta zanima, jeste li zaboravili na terme i bazene? Da, dobro ste pročitali! Iako se u ljetnim mjesecima barem nekoliko dana mnogi, a među njima i moji četveronožni prijatelji, presele na more, i terme su krcate svima željnima dobre vodene zabave.

U većine njih ja, nažalost, kao niti ostali psi, ne smijem ulaziti, no to nas ne sprječava da provedemo odlično vrijeme u obližnjim vikendicama, čije okućnice su pravi raj za ljubitelje prirode među kojima sam i sam. Tako, dragi moji Njuškalovci, na vikend se možete otisnuti u primjerice, Krapinske toplice, gdje bogati vodeni centar nudi  razne oblike zabave, odmaranja, ali i mogućnosti da se „razmazite“, primjerice u sauni ili uz masažu.

Pronašao sam za vas i odlična smještaj u Topuskom, do kojega ima satg vremena lagane vožnje od Zagreba. U tamošnjim Top Termama možete uživati u brojnim bazenima, šetnji pitoresknim krajem, ali kažu da ima i ukusnih delicija! Ako želite sjevernije, predlažem Sveti Martin na Muri, u kojemu povoljan smještaj također možete pronjuškati! Moderni kompleks bazena okružen zelenim brežuljcima neće vas ostaviti ravnodušnima!

U svakom slučaju, ako je godišnji odmor iza vas, kao što i je još dovoljno sunčanih dana ispred – terme su odličan izbor za slobodno vrijeme koje ćete dugo pamtiti. Do njuškanja!

Njušim li ja to tvoj komentar?