Njuškalo piše

Sve je spremno za nogometnu zabavu ispred ekrana!

EUROPSKO PRVENSTVO

Najvažnija sporedna stvar na svijetu od danas je središnji događaj na malim i velikim ekranima. Europsko prvenstvo u nogometu uvuklo se u svaki drugi događaj, razgovor, druženje pa tako i u moju kućicu!

Uvijek me razveseli pozitivna navijačka atmosfera na ulicama, zastavice na automobilima, odjeća na kvadratiće i vesele reklame koje nas zasipaju sa svih strana. Nekako, kao da na trenutak zaboravimo sve nedaće i ujedinimo se u zajedničkoj želji da što dostojnije obranimo naše boje na jednom tako velikom i važnom sportskom događaju.

Iako nisam zagriženi navijač i ne pratim baš svaku novost u svijetu nogometa, navijačke rekvizite sa prepoznatljivim kvadratićima na vrijeme sam pronjuškao, kako bih u narednim danima mogao bodriti našu reprezentaciju! Sva sreća da sam se prošlog mjeseca počastio velikim televizorom,  na kojemu nema šanse da mi promakne niti jedan gol! 😉

Znam da mnogi od vas nogometne utakmice vole gledati u kafićima ili na otvorenom, ali ja sam tu više kućni tip. Kada je situacija napeta ne libim se grpesti šapama i skakati po kauču ili nervozno vrtjeti repom u iščekivanju hoće li lopta ući u mrežu.

No, gdje god bili, gledanje nogometa u društvu najdražih uvijek bude najbolje. Ako naša reprezentacija pobijedi možete skupa skakati i urlati od sreće. Ako, a to ne želimo niti pomisliti, izgube, možete skupa “naricati” i tugaljivo nazdraviti za više sreće u sljedećem odmjeravanju nogometnih snaga.

Gdje ćete vi gledati tekme? Jeste li već pripremili sve što je potrebno? 😉

Njušim li ja to tvoj komentar?