Njuškalo piše

Kako sam predavao oglase u hodu

PO ČITAVOJ HRVATSKOJ

Vau! Vau! Evo mene i treći put. Prošli put sam prošao sve, od Slavonije do Dalmacije, upoznao divne ljude i pomogao im u predaji, pozicioniranju i uređivanju njihovih oglasa. Mogu reći da je bilo jako zanimljivo i da smo uspjeli sve riješiti na opće zadovoljstvo. Danas sam u Splitu. Odlučio sam malo prošetat gradom i pomoći ljudima ako žele nešto kupiti ili prodati preko Njuškala.

Shvatio sam da se ljudima jako sviđa mogućnost oglašavanja preko mobitela. Evo, jedan mi na rivi kaže da je s prijateljima sjedio na kavi i da mu je jedan od njih rekao da je vidio neki super brdski bicikl u našoj rubrici “Sport i oprema” te da su poslije kave otišli do čovjeka u Stobreč i kupili bicikl. Kaže da je već na putu do njega postavio oglas da prodaje svoj stari bicikli i da mu se već javio potencijalni kupac. Odlično!

Sreo sam na Pazaru i jednu gospođu koja me zamolila da joj pomognem udomit malu macu, koju je pronašla. Mislim da nismo ni prešli ulicu, a oglas je bio gore. Stvarno jednostavno.

Malo sam prošetao do Bačvica i tamo sam malo popričao s ekipom koja je kartala u hladu. Jednog je zanimalo što je to Moje Njuškalo pa sam mu objasnio da je to korisnički račun sa svim podacima korisnika. Omogućava ti kontrolu vlastitih oglasa, uplaćivanje sredstava kojima onda dalje raspolažeš po potrebi i spremanje tuđih oglasa koji ti se učine zanimljivima. Naravno sve je moguće obaviti i preko mobitela, u hodu. Svi su bili jako zadovoljni kako sam im to objasnio pa su me, što je stvarno velika čast, prihvatili kao jednog od njih i dopustili da odigram s njima picigin. Nije dugo trajalo, jer sam im iste sekunde razderao loptu zubima. Ipak sam pas, ne mogu ja protiv svoje naravi. Mislim da neće biti problema pronaći novu na Njuškalu. Evo, pišem u našu tražilicu: Lopta za picigin… Naravno, ima. Stvarno sam najveća njuška među oglasnicima.

Čitajte, pišite, zovite!

Vau! Vau!

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment