Njuškalo piše

Nema zime uz Njuškalo

NAJBOLJI DAROVI

Obožavam zimu, obožavam zimske radosti, druženja na snijegu... Ono kad zakopamo kost u snijegu pa ju tražimo ili kad susjed Dubravko organizira drevnu kvartovsku igru gdje-si-sad-cica-maco.

U redu je ako ne dijelite moje oduševljenje. Ono što baš i ne obožavam, u ovo doba godine, jest traženje poklona. Sto rođaka, tetki, zaova, nećaka, a samo nekoliko dana za pronaći svakom idealan poklon. Srećom tu je Njuškalo.

Idem prvo riješiti bratiće Vladu, Željka i Rikija. Dakle, kućni ljubimci, oprema za pse… Evo… Livada za pse! Ovo je genijalno, zovem odmah! Kupit ću im par kvadrata da se dečki valjaju i ovo blagdansko doba. Kaže čovjek da ima dostavu prek Moje Njuškalo i da mi to može odmah poslat. OK, to je riješeno. Za Vladu, irskog setera, mogu kupit furminator za dugodlake pasmine pa da se malo sredi.

Baka Rozalija… Uf… Njoj mi je najteže naći poklon. Baš da vidim što ponudi Njuškalo kad upišem “poklon za baku“. Gle, izbacilo mi! Slika, uokvirena, bake i djeda, zlatna ogrlica… nije loše… Opa! Harley Davidson, old timer! To mi paše uz karakter bake Roze. Idem vidjet za kacigu. Ima! Rješeno, idemo dalje.

Mami kao i uvijek – nakit za bor. Možda je prerano za to na Njuškalu. Da vidimo… Nikad prerano. Ima! Zadovoljan sam, sve sam našao. Sad idem malo gledat kolege kućne ljubimce da vidim kako ide udomljavanje. Slobodno i vi pogledajte u rubriku kućni ljubimci. Kreće ono doba godine kada nitko ne voli biti sam, a uz moje prijatelje uvijek ćete biti u dobrom društvu.

A prije toga, trebam i poklon za… Hm… Za ovu… Nije važno, treba mi poklon za jednu osobu. Da probamo s nekim romantičnim vikendom za dvoje. Vau! Gorski kotar, vikend za dvoje, drvena kuća s jacuzzijem…Ili neka divna ogrlica za izložbe? Možda neke stvari nisu za blog 😉

Vau! Vau!

 

Njušim li ja to tvoj komentar?