Njuškalo piše

Mobiliziralo me!

S VAMA NA SVAKOM KORAKU

Vau! Vau! Lijep pozdrav! Znamo se dugo, ali kako je ovo moj prvi blog lijepo bi bilo da se predstavim. Ja sam Njuškalo, glavna njuška. Hej, pa znamo se već preko 40 godina. Naravno, psećih. Sjećam se prvih oglasa, prvih prodaja, kupnji, zamjena... Tko zna kako je završila prva stvar koju smo prodali. Bilo bi sjajno kada bi to saznali. Možda i budemo jer ja neću samo pisati ovaj blog, ja ću krenuti i na putovanje. Proći ću svaku šapu Lijepe naše i biti uvijek tamo gdje je najzanimljivije. Pomagat ću ti oko oglasa koje želiš predati ili pregledati i sve drugo što treba jer ne kaže se bezveze da je pas čovjekov najbolji prijatelj!

Kako su danas svi povezani, mislim da je u redu da i mi možemo razmjenjivati iskustva kad god i gdje god se nalazili! Stvarno više ne može netko reći da mi se nije mogao javiti. Šaljite mi fotke, komentare, kritike… Sve je dobrodošlo. Birajte hoćete li preko kompa, mobitela ili golubom pismonošom, meni sve paše. Mene je, kako mi to kažemo, mobiliziralo! Što to znači? Pa evo, to znači, da ako ležite na plaži, ovako kao ja, i oko vas nema nigdje nikoga, možete bez problema na Njuškalu naći neki gumenjak koji će vas odvesti do apartmana na moru gdje naći prijatelje za njuškanje po obali i provesti nezaboravan odmor. Ili, primjer drugi, to znači da možete staviti oglas da prodajete svog limenog ljubimca i nakon svakog koraka provjeriti ima li zainteresiranih. To znači i da, ako nađete mog zalutalog četveronožnog prijatelja, možete ga staviti u rubriku Kućni ljubimci i udomiti. Njuškalo pruža bezbroj mogućnosti.

Ja sada krećem, pisat ću vam o zanimljivostima, fotkat ću sve što vidim i biti stalno online. Moja adresa je totalno netipična za jednog psa, pa glasi vauvau@njuskalo.hr. Piši, piši miiiiii, pjevao je neki bend, i ja ću se javiti. Pratite me i saznat ćete zašto me zovu Njuškalo – Glavna njuška među oglasnicima!

Vau! Vau!

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment
 1. Bilo bi odlično kad mi kupac mogao ostaviti feedback prodavaču i obrnuto prodavač kupcu vrlo slično kao na ebay-u. tako da u budučnosti se može vidjeti kakav je prodavač ili kupac. 🙂

 2. odličan oglasnik, najbolji…a posebna pohvala na volji za stalnim poboljšavanjem…..zaista, martinin prijedlog za uvođenjem kategorije “licitacije” je odličan….jednostavno, ljudi šalju ponude oglašivaču ( a bez zamjeranja i doživljaja omalovažavanja…jer to je – licitacija )

 3. Super mi je pregledavati oglase na smartphone-u i radim to vrlo često. Do sada mi je baš falilo to što se ne mogu ulogirati na mobilnoj verziji i spremiti neki oglas pod favorite.
  Mali prijedlog:
  U proširenom pretraživanju automobila bilo bi dobro da osim diesel,benzin i plin posttoji opcija “ELEKTRO”
  HVALA
  Robert

 4. Njuškalo.hr je odličan site jedino predlažem da se malo više aktivirate po pitanju sigurnosti kao što to ima švicarski Ricardo ili svestrani eBay tako da nam nitko nemože poslati ciglu u paketu bez da snosi posljedice, ipak smo sada u europskog uniji 😛

 5. Nakon dugih godina zajednicke suradnje i problema na koje smo znali imati ipak svaki dan sam sa vama bilo gdje znaci ipak vrijedite .
  Samo naprijed budite jos bolji

 6. zašto ne napravite umjesto kontaktiraj oglašivača postavi pitanje na njuškalu da svi vide odhovore.kao recimo na pik ba.?

 7. bilo bi dobro da korisnik moze napravit nekoliko pretraga i onda cim se logiras da njuskalo pokaze nove oglase po tim kriterijima…