Njuškalo piše

Cjelodnevna igranja su pri kraju…

IDEMO U ŠKOLSKE KLUPE

Još je samo desetak dana ostalo do početka nove školske godine! Kada se sjetim vraćanja u školske klupe, moram priznati da mi se, baš kao i vama mali školarci, na prvu pomisao nije dalo vraćati. Ipak, ima i dobrih stvari vezanih uz novu školsku godinu.

Nakon dugo vremena opet ćete viđati svoje prijatelje svakog dana. I ja sam im se jako radovao nakon ljetnih praznika. Kada drage ljude ne vidite dugo vremena, sigurno ih se poželite. E, pa strpite se još malo i opet ćete se družiti svakog dana, dijeliti školski pribor, pomagati si oko nastavnog gradiva, slaviti rođendane i još puno toga.

Odlična vijest je i da ćete u novoj školskoj godini naučiti puno novog zanimljivog. Znam, znam. Sada ćete reći “Njuškalo, smiješan si” jer to ne doživljavate kao dobru vijest. Međutim, kada dođete u moje odrasle godine, neke od tih stvari ćete sigurno koristiti. Na primjer, ja stalno računam zaradu od oglasa koje sam prodao na Njuškalu, a da nisam naučio matematiku u školi, sve bih morao pomoću kalkulatora.

Sada ste opet malo porasli pa ćete u novoj školskoj godini od roditelja sigurno dobiti i neke nove stvarčice, koje vam mogu naći i na Njuškalu. Tenisice, ruksak, pernica, bojice… male stvari vas sigurno vesele kao i mene. Čim nešto zaradim, dio potrošim na, primjerice, keksiće ili novu ogrlicu.

Svakako iskoristite posljednje dane ljetnog odmora da se dobro zabavite, naigrate koliko stignete, ali i da pospremite sobu i radni stol za uspješan početak novog razreda. I ne zaboravite, moći ćete se puno igrati i za trajanja školske godine, ako sve svoje zadaće budete pisali na vrijeme. Tako sam bar ja radio i uvijek sam stigao njuškati! 😉

Njušim li ja to tvoj komentar?