Dom i vrt

Moderano kuhinje – savršen spoj estetike i funkcionalnosti

NOVITET U LESNINI

U današnje vrijeme, kada se koncept stanovanja mijenja, sve su traženiji otvoreni prostori i kuhinje koje u potpunosti preuzimaju funkciju dnevnog boravka te postaju mjesto za pripremu hrane, prostor za druženje i mjesto okupljanja za cijelu obitelj. Moderna kuhinja treba biti prilagodljiva i pratiti moto: jedna kuhinja - bezbroj mogućnosti!

Lesnina XXL stoga je u svoju je široku ponudu nedavno uvela jedan kuhinjski novitet koji će oduševiti i najistančaniji ukus za interijere. Moderano kuhinje dizajnirane su tako da budu akcent svakog doma, a do kraja kolovoza u tijeku je i promotivna akcija, koju možete provjeriti na Njuškalo Popustima. Moderano kuhinje klasične su  i bezvremenske ljepotice posebno posvećene detaljima, a svojom funkcionalnošću omogućuju da se više vremena posveti  istinskim vrijednostima u životu kao što je druženje s prijateljima i obitelji, te da se stvaraju nezaboravni trenuci s dragim osobama kroz kuhanje, razgovor i smijeh.

Prepoznatljiva njemačka kvaliteta Moderano kuhinja od sada je ekskluzivno dostupna samo u ponudi Lesnina XXXL centara, gdje se može razgledati i cjelokupna ponuda Moderano kuhinja, kao i mogućnosti izrade kuhinja po mjeri vašeg doma. Kod Moderano kuhinja razlikuju se dva tipa: Classic kuhinje koje su konceptom jednostavnije te ClassicArt kuhinje orijentirane ka funkcionalnosti i elegantnim, čistim linijama (bez vidljivih ručkica).

Koristeći veliku ponudu elemenata iz Classic programa moguće je vrlo jednostavno sastaviti novu kuhinju prilagođenu isključivo individualnim potrebama. Bezbroj mogućnosti kombiniranja uz neizostavnu funkcionalnost, visokokvalitetne i lako održive materijale te površine otporne na habanje omogućit će dugogodišnje uživanje u Classic kuhinji. ClassicArt kuhinje su stepenica više u modernom dizajnu i svojim rafiniranim, pomalo strogim i čistim linijama te skrivenim ručkicama nude novo značenje otvorenog koncepta i  „kuhinja u funkciji dnevne sobe“.

Moderano kuhinje ispunjavaju najviše standarde kvalitete, funkcionalnih rješenja, izdržljivosti, dizajna i sigurnosti te svoje proizvode redovito podvrgavaju stručnim kontrolama čime s pravom nose oznaku GS – simbol za provjerenu sigurnost.  Očuvanje planete za buduće naraštaje je imperativ stoga se u proizvodnji velika pažnja poklanja energetskoj učinkovitosti, smanjenju emisije stakleničkih plinova, pravilnom odlaganju otpada, recikliranju i korištenju materijala iz obnovljivih izvora.

Njušim li ja to tvoj komentar?